Artik internette para kazanma devri başladı.
Instagramdan ve veb sitenden ürünler satabilirsin. ( Saat satanlar istanbuldan 20tlye aldiği saatleri 70tlden satıyorlar)
Professional Guzel bir site kurup icerik girerek kazanabilirsin.
Uygulama satin alarak guzel reklam yaparak para kazanabilirsin Benim kurduğum uygulama 70 kisi indirmesine rağmen iki günde 7tl bıraktı 700 kişi indirmis olsa ortalama 70tl 2 günde.
Bitcoini öğrenip 10.000 tl yatirm ile günlük al sat yaparak %3 %4 net kaar yaparsin.
bunun gibi bircok para kazanma yontemi var aslinda.
Instagramdan ve veb sitenden ürünler satabilirsin. ( Saat satanlar istanbuldan 20tlye aldiği saatleri 70tlden satıyorlar)
Professional Guzel bir site kurup icerik girerek kazanabilirsin.
Uygulama satin alarak guzel reklam yaparak para kazanabilirsin Benim kurduğum uygulama 70 kisi indirmesine rağmen iki günde 7tl bıraktı 700 kişi indirmis olsa ortalama 70tl 2 günde.
Bitcoini öğrenip 10.000 tl yatirm ile günlük al sat yaparak %3 %4 net kaar yaparsin.
bunun gibi bircok para kazanma yontemi var aslinda.
şu sıralar sakın girme tecrübeyle sabittir 8 bin TL yi çöpe attık ki en az günde 4 BTC döndüren kişi bu zararı yapıyor.
Valla tanıdığım biri var kozmetik işinde eski bankası eşi ve kendisi bu işe girdi ilk önce hem iş hem e-ticaret yapıyorlardı sonra baktı para geliyor çıktı işten sağlam birde kredi çekti. N11 ve gittigidiyor'dan satışlar bana yetiyor diyordu daha sonra gittigidiyor çağırmış görüşmeye diğer n11'deki mağazayı kapat ben sana 0 komisyon vaat ediyorum demiş oda kapatmıştı. Ben bunuda çok mantıklı bulmuyorum bir yandan adam komisyon ödemiyor diğer yanda sen komisyon ödüyor hadi gel rekabet et.