Altın yumurtlayacak tavuğun ana maddesini istiyorsunuz hmm.
Hocam ben peki soyle sorayim en uygun kategoriyi nasil bulabilirim kendime arastirmamda hangi araclari kullanmam gerekli nelere dikkat etmeliyim
2. ayın sonunu çok zor sosyal medya olmadıkça, fakat ingilizcede sigorta alanı tbmsi en yüksek ve rekabetide ona göre büyük. aslında ingilizcede gelir sağlamak organik olarak aşırı rekabet olduğu için çok zor. Tavsiyem hangi kategori açarsanız açın sosyal medyadan çekmeye çalışın.
Yani kusura bakmayın tepkim sadece size değil bu konularda genel ama bu tarz bir bilgiyi kimse vermez. Dil artık çok lüks değil bence gelisime acik hemen hemen çoğu kişi 3. Dili öğrenmeye başladı bile. Ben forumların daha çok bilgi ve yardımlaşma üzerine olması gerektiğine inanıyorum. Yani ciddi rakamlar kazandığım sektörler var bir farklisini söylesem bile siz sonunda benim sektöre de rakip olacaksınız analizler sonucu ve çoğu kişi böyle düşünür.
Ama size basitçe bir taktik vereyim; basit düşünün ve iyi kazandıran bir sektörün en alt kategorilerinden ayrı ayrı nis yabancı siteler acın. Sosyal medya kanalları ile sürekli etkileşim içinde büyüme sağlarsınız. Kolay gelsin. (Umarim yanlış anlayıp mobilden böyle uzunca iyi niyetle yazdigim mesaja ters cevap vermezsiniz)
Ama size basitçe bir taktik vereyim; basit düşünün ve iyi kazandıran bir sektörün en alt kategorilerinden ayrı ayrı nis yabancı siteler acın. Sosyal medya kanalları ile sürekli etkileşim içinde büyüme sağlarsınız. Kolay gelsin. (Umarim yanlış anlayıp mobilden böyle uzunca iyi niyetle yazdigim mesaja ters cevap vermezsiniz)