lostyazilim
tr.link

Değeri 50 milyon Dolar olan bir şans oyunu scripti

14 Mesajlar 2.286 Okunma
tr.link

runnerorhann runnerorhann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.

Başlıkta belirttiğim gibi dünyada hiç bir yerde olmayan daha önce yazılmamış bir şans oyunu geliştirdim. Bu şans oyunu futbol ile alakalı ( iddaa tarzı değil ).
Sportoto, İnteltek ( iddaanın sahibi ), Milli piyango gibi firmalara ulaştım bu konuda hatta bilyonerin en üst yöneticisine kadar ulaştım fakat Bildiğiniz üzere ülkemizde arkan sağlam olmayınca kimse sana yardımcı olmuyor. Hatta bimer ve cimer e bile yazdım ama onlarda beniİntelteğe yönlendirdi. Bu işte gerçekten yüksek meblağlar kazanabilirsiniz arkadaşlar. İnanın benim hiç bütçem yok. Olsa zaten 1 saniye durmaz siteyi yazdırırdım. Tüm detayları zaten yüzyüze görüşmede anlatıcam arkadaşlar görseli ile birlikte. ************** sahtekar gibi işler yapmıyorum ben adam gibi dürüst ciddi paralar kazanacak insanlar arıyorum.

İletişim: verywintr@gmail.com

Kafamda 2 tarz oynatma sistemi var. Bir

1.) Yarışma tarzı olup. O hafta kazanan arkadaşlar arasında havuzdaki parayı bölmek ( bu havuz parasıda rekramlardan gelicek )

2.) Gerçek şans oyunu gibi insanlar siteye parasını yatıracak ve o para ileoyununu oynuyacak. Tabi buda yurt dışı destekli olacak. ( onuda anlatırım zaten)

Ciddi ciddi para kazanmak isteyen arkadaşlar. İş adamları hackerlar web yazılımcıları fark etmez. Dediğim gibi çok para kazanacaksınız. 50 milyon dolar değerindeki bir projeden bahsediyorum. Kendim site yapımı işine fazla alakadar olmadığım için ve bütçemin hiç olmadığı için ciddi paralar kazanmak isteyen bir ORTAK arıyorum.

1. Ortak arayışım:

Siteyi yaptırmak için belli bir bütçe gerekli bir çok yazılım firması ile görüşme sağladım ve güzel paralar istediler. Nedenşi bu scriptin ( sitenin ) 0 dan yazılacağı için. Yukarda belirttiğim gibi dünyada eşi benzeri olmayan bir site bu.

Bu ortakta yer alacak özellikler; bir iş yeri sahibi olmas, aylık gelirinin yüksek olması, belirli bir adreste oturması, öncelik olarakta İZMİR İLİ sınırları içerisinde oturması.

Kazanç miktarı ve işleyişin anlatımı yüzyüze daha sonra görüşülecektir.

2. Ortak arayışım:

Kendisi web yazılımlarında kanıtlamış bir çok referansı olan arkadaşlar ile İZMİR ili içerisinde oturan. Belirli bir iş yeri olan. iletişim konusunda sıkıntı olmuyacak bir arkadaş.

Sitenin içeriği ile ilgili olarak bana geri dönüşlerde güvendiğim insanlara bu anlatımı yapacağım. Siteye ortak olacak arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi benim param olmadığı için bu işe ortak arıyorum. Ona göre dönüş yapın.

wmaraci
reklam

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
birinci fikir zaten halihazırda "Hadi" "Sowo" gibi isimlerle piyasada var. Haftanın bir günü de "Hadi" uygulamasında spor gecesi var. Derbi özel vs şeyler de var.

ikinci fikir de inteltek gibi bir yere bağlı olmazsa yasa dışı oluyor.

bir de 50 milyon dolar fiyat nasıl biçildi onu çok merak ettim.

• Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
.....

• Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

birinci fikir zaten halihazırda "Hadi" "Sowo" gibi isimlerle piyasada var. Haftanın bir günü de "Hadi" uygulamasında spor gecesi var. Derbi özel vs şeyler de var.

ikinci fikir de inteltek gibi bir yere bağlı olmazsa yasa dışı oluyor.

bir de 50 milyon dolar fiyat nasıl biçildi onu çok merak ettim.

İlgin için teşekkür ederim fakat HADİ ONLİNE oyunu tarzında bir oyun değil. Bunda da normal olarak kupon doldurulacak.

Zaten bende o yüzden yurtdışı destekli olacak yazdım. Herşey şuan hali hazıda var sadece uygulanması için bir uygulama yada site gerekli bunun yazılması gerekli.

50 milyon dolar dedim. Çünkü dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem bu.

Dünyada en çok izlenen ve para dönen ticaret yapılan nedir tabikide FUTBOL. Bizim sistemimizde futbol ile ilgili olduğundan 50 milyon dolar az bile. Milli piyango bile 2 milyar 755 milyon dolara satıldı bizim ülkemizde 50 milyon dolar çokmu şans oyunu için sence ??

wmaraci
wmaraci

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
50 m dolar ? Omg

KeremYknd KeremYknd Global Warming Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 95 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
50 milyon dolar kazanacağımı bilsem evi arabayı ipotek edip çekebildiğim kadar kredi çeker kendim yazardım.

• Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Kerem haklısın evet ama işte benim okadar evim param kredi çekebilecek durumum bile yok. Sadce proje geliştirdim. Bunuda hayata geçirmek için uğraş içindeyim. Sadce yardım edebilecek arkadaşlar arıyorum

Ankanew Ankanew Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek O artık Bir işsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 59 / 133
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar konuyu baltalamanıza gerek yok Adamın Güzel bir projesi var yardım edebilecek kafasına yatan varsa yardım etsin ortak olsun eğer arkadaşın dediği gibi benzersiz bir proje ise 50 m az bile tabi zamanla hemen kötülemeyin böyle projeleri
Yorumları okuyorum çoğu alaycı yorumlar
Sonrada bizde niye proje çıkmıyor diyorsunuz.
Sadece bu konuyla ilgili değil hangi proje hangi girişim konusuna girdiysem hep aynı yorumlar yeter da destek olmuyorsanız köstekte olmayın kimsenin hevesini kaçırmayın

mmnyldrm mmnyldrm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrencı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 25 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

KeremYknd adlı üyeden alıntı

50 milyon dolar kazanacağımı bilsem evi arabayı ipotek edip çekebildiğim kadar kredi çeker kendim yazardım.

hahahah hoçam madem kendiniz yazacaksınız , neden evi arabayı ipotek edip kredi çekiyorsunuz :DD
Lim10Ata

kişi bu mesajı beğendi.

hafselkarayel hafselkarayel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 718
  • Beğeniler 37 / 219
  • Ticaret 7, (%100)
50 milyon dolar iyi paraymış