Vergi Vermek zorundasın hocam. Bunun yurtdışı yurt içi ile alakası yok. Bazı anlaşmalı ülkelerden sağlanan kazançlar vergilendirilmez sadece. Çifte vergilendirmeyi önlemek için oda. Eğer gelir elde etmek amacıyla site kurup gelir elde ediyorsanız. Gelirinizi beyan edip gelir Vergisi ödemek zorundasınız. Ki kendiniz ödemiyorsanız bile burda millete yalnış bilgi vermeyin.

Yüksek kazanıp Vergi vermek istemeyenler şirket kurup gelirlerinin yüksek bir kısmını gider olarak gösterip, gider üzerinden vergilendirmeden kaçabilirler. Ki buda cezalardan kurtulup vergi azaltmanın en sağlıklı yolu.
İnanın devletin şuan sizin vereceğiniz o adsense vergisine hiç ihtiyacı yok. Ama 5 yıl sonra çıkıp 5 yıl önce şukadar geliriniz var ve vergisini ödememişsiniz diyip vergiyi+3 katını ceza olarak sizden alır. Ben yurtdışı bir çiftlikbank benzeri oyundan aylık 1900 tl nakit olarak çekiyorum. Vergi beyanında bulunup vergisinide ödüyorum. Ki ben azerbaycanlıyım hocam 😂😂 ama türk bankalarını kullandığım için vergi vermek zorundayım.