Öncelikle merhabalar,
Fikir olarak aklımda canlanan ve piyasanın ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bir scripti kodladım.Script henüz beta aşamasındadır.Şuan için ön sipariş düşündüğüm bir sistemdir.Sistem ile ilgili ekran görüntülerini ve detayları aşağıya bırakıyorum.Sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
Saygılarımla.

İletişim Whatsapp : 0 543 521 00 61

Sistem özellikleri;

• enPlus Güvenli Ticaret hesap satış sistemi alıcı ve satıcıyı güvenli bir ortamda buluşturmak için yapılmış bir sistemdir.enPlus sisteminin çalışma mantığı şu şekildedir; alıcı almak istediği hesabı seçer onaylar ve ödemesini yapar yapılan ödeme enPlus sisteminin havuzuna düşer ve satıcıya bakiye olarak yansır daha sonra satıcı hesabı teslim eder ve teslim bildirimi yapar ardından alıcı hesabı kontrol eder siparişi onaylar.Alıcının hesabı onaylamasından sonra havuzda bulunan para sizin belirlediğiniz komisyon oranı düşülerek satıcıya teslim edilir.Bu işlemler tamamen sistem tarafından otomatik yapılmaktadır.Sizlerin bu scripti kullandığınızda sadece reklamını yaparak komisyonunuzu belirlemeniz yeterlidir.

• Online Ödeme Entegrasyonu

• Ödeme Bildirimi

• Finansal Durum

• Üyeler Arası Mesajlaşma

• İlan Sınırlama

• Bronz,Silver ve Gold Hesap Sistemi

• Açık Arttırma ve Teklif Sistemi

• Satıcı Olmayan Üyelere Özel Teklif İsteme Sistemi

• İlan Öne Çıkarma

• İndirim Belirleme Sistemi

• Seviye Sistemi

• Puan Sistemi

• Script özellikleri henüz beta aşamasında olduğu için belirtilen özellikler sistemin çeyreği bile değildir. Version v0.01

[br]

[br]

[br]

[br]