yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Adamlar sunucularını iyileştiriyor, ''yazılımsal destek yok'' demeden bilgilerinizi verin ayarlarınızı da yapalım diyor.

Daha ne yapsınlar anlayamadım :)

Aslında donanımsal olarak İzmir tarafında aynı donanımlar mevcut. Tek farklar kullandığımız storage birimlerinde daha yeni ve üst seviye disk kullanıldı, cloudflare peering var, yurtdışına direkt olarak cogent üzerinden çıkış var. Denizli tarafında yavaşlık problemi yaşayıp İzmir'e taşındığında yavaşlık yaşıyorum diyen çıkmadığı gibi aksine %50-70 hızlandı geri dönüşleri var. İzmir tarafında daha hiçbir müşteri yokken bunların testlerini enine boyuna 1 ay kadar yaptık zaten.

Her "nasıl bilirsiniz" konusu bir süre sonra destek bileti konumuna geliyor.Bunda biraz bizimde etkimiz var. Hiçbir müşterimizi kırmadan ve yormadan çözüm üretmeye çalışıyoruz.Bizle ilgisi olsun olmasın.

Fakat bir noktada yanlış düşünülüyor. Her geçen gün her yeni sürümüyle işlemci kullanımı artan Wordpress scriptine 20-30 tane eklenti kurup "ben bu sitenin jet gibi hızlı olmasını istiyorum" düşüncesi yanlış ve yersizdir.

Herkese mutlu akşamlar dileriz.