-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
çak güzel bir newsmag bak keyfine
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu tbmler falan hikaye, google anahtar kelimede yazan tbmler falan..google reklam veren tbmleri bunlar, google kimseye tık başına 250 dolar verir mi, bırak 5 tl tbm bile vermez. site satanlar falan satış yapmak için böyle gazlıyor milletti, büyük ihtimal 0 tl kazanacaksınız. dost acı söyler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
adsense ready temalarından birine bak. ve kelimeyi googleda arat ve rakiplerinin ne yaptığına bak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Deneyin hocam.... yazılan rakamların yarısı bile olsa denemeye değer. Aklınızda kalacağına...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
serbest çalışan (freelancer)
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Olmazsa derede değil, büyük denizde boğuldum dersiniz hocam. Denemenizi öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
TBM olarak 4te birini al. Rekabeti iyi gözden geçir. Aranma hacmi düşük, çok rekabet yoktur DEME. 5 Kelimeli bir kelimede neredeyse %90 rekabete rastladım (toolslardaki rekabet oranından bahsetmiyorum.) Oranı ben koydum, ama fena rekabet vardı. SEO açısından Google kelimesinde ilk sayfaya gelirsinde, o kelimede gelemezsin :)
Rekabeti iyi analiz et, rakiplerini iyi tart. Yaptıklarının aynısını ve fazlasını yap.
Unutma, niş; SEO değildir. Hedeflenen ufak rekabet üzerinde yoğunlaşmak. Tek hedefin Google de yükselmek, googleden trafik elde etmek değil.
Sosyal medyadan kullanıcı cekebilirim diyorsan siteni TAMAMEN kullanıcı odaklı ilerlet.
İşin içine gir, projeye başla. Ne yapacağını bilirsin diye umuyorum.
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnfaz Koruma Memuru
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplar için teşekkürler. En azından bir deneyeceğim sadece bu kelime üzerine odaklanıp güzel bir makale yazacağız. Google rakiplerime baktığımda direk bu konu üzerine yoğunlaşılmış şekliyle niche bir site yok. Ana anahtar kelimenin alt anahtar kelimesi olarak içerik yayımlamışlar. Ayrıca Google'da yine bu kelimeyi "anahtar kelime" olarak arattığımda 28.000, allintitle:"anahtar kelime" olarak arattığımda ise 969 adet sonuç çıkıyor. En azından deneyeceğim ayda bir tık alsam bile yeter belki başarısız olurum ama tecrübe etmek gerek.