Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar film sitemize kendimiz film sloganımız ile birlikte filmleri embed cloud sitelerine yüklemek istiyoruz.Sizce bunu nasıl yapabiliriz filmleri nereden indirebiliriz ? Örneğin vidmoly'de 3 mb sınırı var vds 70 mb hızdada olsa yavaş indiriyor.Nasıl bir yöntem izleyebiliriz ? Yardımlarınız için teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle kesinlikle bu işlemleri bir sunucuda yapmalısınız zaten diğer türlü delilik gibi birşey.
Filmleri multi upload öneriyorum zaten birçok kişi özel yazılımlarla bu şekilde yapıyor yada sunucuya filmi atıyor sonra remote upload yapıyor.
İndirme olayı zaten sunucuyla 10 dk en fazla
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bazı siteler var vip üyelikler ile veya ref üyelik ile girebileceğiniz oralardan filmin orjinalini alıp altyazı gömüp upload edenler var dublaj seçeneği içinde bazı forumlar var türk forum ses dosyasını indirip görüntüye gömüyorsun baya sıkıntılı yani
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bluray görüntüleri torrent siteleri paylaşıyor genelde. Altyazıyı sen gömüyorsun. Eğer dublaj istersen forumlarda araman gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Finance
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada canını sıkan en büyük şey megui programı ile bir filme altyazı gömmek olacaktır. Bu işlem için en azından aylık 100 lira vds parası cebinden çıkar.
Değer mi? Bence değmez. Neden değmez? Ben film sitemde başka film sitelerinin paylaştığı videoları paylaşıyorum.
Mesela sen Yenilmezler filmini izleyeceksin. Google'a yenilmezler izle yazıp ilk siteye girersin ve filmi açarsın ama açtığında ne göresin? Başka bir film sitesinin adı o videoda gömülü. Bu seni ilgilendirir mi ? ASLA. Peki neden? Çünkü sen film izlemek istiyorsun ve aradığın filmi buldun.
Mantık bu. Yerinde olsam başka arkadaşların videolarını alır paylaşırım. Bu nacizhane tavsiyem olur sana.
Bu arada sitemin hiti 15k. Eğer bu insanlar o videodaki başka sitenin adına takılsalardı benim sitemin hiti şuan 100 olurdu.[/QUOTE]
Merhaba Umutirhan,
Sen baska sitelerden aldigin filmleri nasıl paylaşıyorsun? openload vs. Hangi siteyi kullanıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu tarz film sitelerinde elinizden geldiğince 5/6 alternatif eklemeye çalışın. Openload rapid okru mail ne varsa ekleyin çünkü 1/2 alternatif kullandığınızda en fazla (izlenmezse) 1/2 ay sonra silinir. Bu durumda diğer alternatiflerniz aktif olarak devam eder ve siz ziyaretçi kaybetmemiş olursunuz :)
@srshh ben direk onların iframe alıp paylaşıyorum vallahi up down falan uğraşamam .d
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence filmi bölme logo ve alt yazı gömmede en iyi program format factory istediğin herşeyi yapabilirsin film üzerinde yıllardır kullanıyorum üstelik üçretsiz bir program
filmelit.com