lostyazilim
tr.link

E-Ticaret Sitesi Açmak ve Sektör Bilgisi Edinmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

5 Mesajlar 1.031 Okunma
lstbozum
tr.link

SHNBilisim SHNBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnternet Emekçisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 5, (%60)

Merhaba!

Bildiğiniz gibi; E-Ticaret sektörü oldukça büyük bir sektör. Bu sektör içerisin de hangi yaşta olursanız olun ya da tecrübeniz olsun veya olmasın, sizler de yer alabilirsiniz. Kimi zaman atacağınız ufak bir adım ile de hayatınızı değiştirecek anı yakalayabilirsiniz belki.

Peki, E-Ticaret sitesi kurmak için bir yatırım gerekiyor mu? Genel olarak baktığınız zaman evet! Bir yatırım gerektiriyor. Lakin; bu yatırımları bilinçli bir biçimde hareket ederseniz, oldukça ufak bir ücret ile yapmanız mümkün durumda. Günümüz içerisin de baktığımız zaman, hep bilinçsiz hareket edilmesi ve bu nedenle de doğrudan tonlarca paranın bu sektöre girmek adına ortaya konulduğu görülüyor.

Tüm bunların aksine; biz size, profesyonel ve sağlam bir alt yapı ile E-Ticaret sitesi sahibi olma imkanı sunuyoruz. Üstelik; her şeyinizi ayarlıyor ve anahtar teslim sitenizi teslim ediyoruz. Siz ise; sadece ve sadece ürünlerinizi ekliyor, çalışmaya başlıyorsunuz. Alt yapınız; hazır bir şekilde sizi bekliyor.

Ayrıca; Siz Kimsiniz? Referanslarınız Var Mı? Gibi soruları olanlar için özel mesaj istemeleri halinde; bazı referanslarımızın sunumu yapılacaktır.

Yukarıda elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık. Sitenizin temel ihtiyacı olan bir sistemi kuruyoruz. Görsel açıdan temanızı kuruyoruz. Gerekli modüller ile sitenizi işlevsel bir hale getiriyoruz. En önemlisi de; son olarak, SEO Modülümüzü kuruyor, gerekli ayarları sağlıyoruz. Anahtar teslim size iletiyoruz.

Üstelik, standart olarak sizlere bir alt yapı kurup kalmıyoruz. Yani; ücreti al, sistemi kur ve çık git DEĞİL! Amacımız, sizlere E-Ticaret içerisin de ki her aşamada elimizden geldiğince destek sunmak. Bu nedenle de; yukarıda ki kurulum aşamalarının ardından sitenizi teslim ettikten sonra, sunduğumuz bazı ek hizmetler mevcut. Bu ek hizmetler sayesinde, bir E-Ticaret sistem havuzu yaratmak ve tüm müşterilerimiz arasında daimi bir bilgi akışı sağlamak en temel hedefimiz. Dilerseniz; onları da şöyle sıralayalım.

wmaraci
reklam

cavoz cavoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 6, (%100)
pm attım dönüş bekliyorum.

rovalver rovalver Ailece eğlence merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 59 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 1, (%100)
Opencart Sistemleri Bence Çok güzel. Geçmeyi düşünenlere Tavsiye ederim. Tabiki! ticaret, Ürün Satış pazarlama ile ilgili.

Bedava | Video İzle | Müzik Dinle

SHNBilisim SHNBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnternet Emekçisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 5, (%60)

cavoz adlı üyeden alıntı

pm attım dönüş bekliyorum.

Geri dönüş sağlanmıştır.

Ek Olarak:

rovalver adlı üyeden alıntı

Opencart Sistemleri Bence Çok güzel. Geçmeyi düşünenlere Tavsiye ederim. Tabiki! ticaret, Ürün Satış pazarlama ile ilgili.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

wmaraci
wmaraci

muratsrkt muratsrkt Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba

ben murat, e-ticaret işine başlamayı düşünüyorum. fakat sektör ve ürün grupları hakkında henüz karar vermiş değilim. ürün tedariğinde ve e-ticaret konularında uzman ve tecrübesi olan arkadaşlarla çalışmak isterim. işin başında fazla durma vaktim yok ama yönetim konusunda katılırım. çalışmak veya ortaklık şeklinde olabilir. maddi konu da ayıracağım bütçede sıkıntı yok.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al