Ben üretiyorum sevgili kardeşim. Hayal bile edemezsin benim ürettiğimi. Devletten beklediğim tek şey var. Destek olmayı geçtim, engel olmasın yeter.
Yurt dışında yaşayıp Türkiyedekilere akıl vermek cidden muazzam olay ya. Kendisini en yakın zamanda Türkiyeye bekliyoruz ordan konuşmak kolay. Ayda 2 bin TL mutfağa gidiyor yine de ayın yarısı gelmeden dolap bomboş kalıyor. Avrupadaki Türkler bu düzenin bozulmasını istemiyor çünkü buranın parası değersizleştikçe kendi zenginlikleri artıyor. Avrupada garsonluk yapan temizlik yapan adam buradaki iktidarı destekliyor. Belçika en basitinden... Ne kadar dandik iş varsa oradaki avam Türkler yapıyor, Belçikada yaşayan aydın bir akrabanız varsa sorun bomboş insanlar. Sokaklarda kuru milliyetçilik yapıp gidip tuvalet temizliyorlar. Buna vatan sevdası denmiyor maalesef. Orada tuvalet temizeyip yine de ülkene gelmiyorsan susacaksın kendi yoluna bakacaksın.
Türklerin yaşadığı birçok ülkeden malum partiye büyük oranda oy geliyor. Bana göre bu insanların oy kullanma hakları ellerinden alınmalı yok öyle 364 gün avrupanın etinden sütünden faydalanıp 1 günlügüne kuru milliyetçilik yapmak.
Madem Türkiye harika dış güçler bizi bu hale getiriyor buyrun gelin yer değişelim. Gelemiyorsan da buradan ona buna artistik yapmayacaksın bir yeriyle güler insanlar.
O yüzden takma hocam sal gitsin.