-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SSO
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar;
Adsense onayım 1 gün için de geldi fakat yerleştirme ve ayarlamaları tecrübesiz bir şekilde yaptım. Yıllar önce bir film sitem vardı fakat adsense ile uğraşmadığım için hiç bilgi ve tecrübe sahibi değildim. Gönüllü olarak bana bu konuda yardımcı olabilecek olan var mıdır ?
egitimm
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Öncelikle başarılar tebrik ederim. benim kendi özgün bloguma onay gelmedi herşeyi kuralına göre yapıp dikkat etmeme rağmen. yazıları bile özenle yazdığım bir blogdu, şimdi sizin blogunuza baktımda tamamı neredeyse kopya içerik adsensenin nasıl bir mantığı var çözemedim hala
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Reklam yerleşimi adsense açısından bir sorun teşkil etmemektedir fakat sayfa içerisinde kullandığınız reklam sayısı önemlidir. Reklamlar kullanıcı odaklı olmalıdır. Günümüzde ağırlıklı kullanım mobil içeriklidir. Bu yüzden siz nasıl yerleştirirseniz yerleştirin resim yazı reklam resim yazı reklam seklinde görüntülenecektir. Adsense sayfadaki reklam yoğunluğuna dikkat etmektedir. Bunun için bir makalesi var adsense yardım dosyalarınızı okumanızı tavsiye ederim. Emin değilim yanlış hatırlıya olma igtimalim var ama bir sayfa içerisinde farklı varyasyonlardan max 9 reklama izin verdiğini hatırlıyorum.
Sitenizin adını bilmiyorum ama site hızı olarak ana sayfanın hızlı olması önemlidir. Bu yüzden tavsiyem ana sayfa içerisinde reklamı fazla yoğunlukta kullanmamanızdır.
Size reklam olarak şu şekilde öneri sunabilirim. Side bar bölümünde max 2 reklam kullanın birisi içerik modüllü olsun hem sizin sizin sitenizden hemde farkı reklamları alsın rastgele gönderiler gibi düzenliyor ama hangi modül dü adını hatırlamıyorum. Her modül için kodları alıp tek tek deneyin.
Yazı başı, yazı sonu, yorum sonrası, eğer yazınız uzunsa yazı ortasına da reklam atabilirsiniz. Maluk reklam gözükmezse kazanamazsınız.
Reklam için ne kullanıyorsunuz bilmiyorum veya kullandığınız tema reklam yerleşimine izin veriyormu bilgisisim o yüzden nacizane tavsiyem otomatik reklam yerleştirici tema kullanmanızdır. Ad inserter eklentisi işinizi görecektir.
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ctnbckci binlerce tık alıp 40 kuruş kazanmak için çıldıracaksan stres sahibi olmak için can atıyorsun demektir. 😂 😂 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google yi anlamak çok zor google nin sürekli kafası güzel ne yaptıgını kendine bilmiyor.
Örnek News kaydı için geekli şartlar belli ben news kaynı yaptım bana kopya içerik var dedi 1 tane bile kopya içerik yoktu 2 ay bekledim tekrar baş vurdum bu sefer yazıları kimin yazdığı belli değil insanlar kimin yazıdığını öğrenmek istiyor dedi. 2 ay bekledim İsim bilgisi girdim bu sefer mail adresi var ama telefon numarası yok dedi. Bende ALLAH BELANIZI VERSİN dedim :)
Muratcamoglu.com