Aslında evet kopya içeriğe çok önem veriyor ama yayınlanan sitelere dikkat ederseniz özellikle haber sitelerine aynı yazıyı 10 yerde görebiliyorsunuz ve hepside ilk sıralarda. Google nin ne yaptığını anlamak zor hem koğya içeriği istemem diyor hemde haber sitelerindeki kopya içerikleri ilk sayfada gösteriyor. Ben buradan şunu anlıyorum sitenizin gosterim sayıları yüksekse size torpil geçiyor. Nacizane tavsiyem ise özgünleştirme sitelerine pek güvenmeyin. Evet yazı yazmak ya maliyetli yada zaman alan bir iş kabul ediyorum bende çok zorlanıyorum ama aradan bir şekilde sıyrılmak gerek o yüzden begendiğiniz yazıyı alın cümle cümle yada paragraf şeklinde kendi dilinizle yazın.
Bu işteki en önemli unsur sabırdır. Hiç kimse 3 - 5 ayda kazanmaya başlamaz kazanır evet ama 5 - 10 kişi deli gibi çalışması gerekir. Sabır ve zaman çözümdür.
Bu işteki en önemli unsur sabırdır. Hiç kimse 3 - 5 ayda kazanmaya başlamaz kazanır evet ama 5 - 10 kişi deli gibi çalışması gerekir. Sabır ve zaman çözümdür.
Ben Onay almak için yapmıştım onu vermişti onay hepsi kopya içerikti onu kastettim