Merhaba, arkadaşlar.
Pasif gelir hakkında internette bir çok makale var. Çoğu da aynı maddelerden oluşuyor. Belki de copy paste edilip düzenlenib. Şimdi sizin bununla ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
İnternet üzerinden nasıl bir pasif gelir kazanmak mümkün? Grafik tasarımcılar tema yaparak satış yapıyor, youtuber olmak, instagram ve sair. Bunları ben de biliyorum. Yeni fikirler arıyorum. Kısa ve ya uzun vadeli olması fark etmez. Mesela, bir miktar orta boy ve ya büyük çaplı para yatırarak daha sonra bunun ekmeğini yemek gibi. Pasif gelir derken uyuyarak para kazanma olmasını beklemiyorum mutlaka. Bir youtuber gibi haftada bir video atmak gibi de olur. Ama tam günümü almasın. Pasif gelir onun için lazım ki, temel ihtiyaçları ödemek için zorluk çekmeyim sonrasında. Mesela, pasif gelir kazandığım projelemle ayda 1000 TL kazanayım, (mesela dedim bunu) her zaman bilirim ki, işimde ptoblem olursa da, o bin lira ile sigaramı temin ede bileceğim.
Ciddi fikirlerinizi bekliyorum. Mizah, şaka içeren yorumlar için zamanınızı harcamayın, lütfen. İyi günler!