İktidara bundan daha iyi bir yardım sunulamazdı. Giderek berbat bir hal alan ekonominin günah keçisi belli oldu. Artık seçim gününden sonrasına kadar bunu dillendirirler.
Öte yandan Cavuşoğlu bu millet aç kalır yine de size boyun eğmez demiş. Paraları halkla birlikte mi yediniz? 455 milyar dolardan fazla borcu ben mi yaptım? Üstüne birde afedersinzi eşşek yüküyle vergi veriyoruz. Utanmasalar aldığımız havadan vergi isteyecekler.
Ekonomi daha da kötüleşecek dolar değil 6 tekrar 7yi geçecek bunlar ortalama zekaya sahip ülke gündemini takip eden her insanın bildiği şeyler. Bu tür söylemler iktidara destekten başka bir halta yaramıyor. Hollanda meselesine döner bu iş. Seçime kadar kullanılır sonra can ciğer olunur.
Sanarsın ekonomi güllük gülistanlık dış güçler olmasa ucacaz :) 455 milyar dolar ve her ay artan Tüfe ve dış borcu da dış gücler zorla yaptırdı di mi? :)
Kimse kusura bakmasın Abd nin hayal ettiği Türkiye bugünkü Türkiyedir. Abdnin korktuğu Türkiye ise Atatürk Türkiyesi idi. O yüzden Emperyalistler iktidarın değişmemesi için ellerinden geleni yapacaktır. Seçim öncesi dikkat edin hep bir ülke ile kavgaya giriyoruz. Seçim bitiyor olay kesiliyor.
Yoksa 2 3 günde Brunsonu alan Abdnin bu tür tweet tehditlerine ihtiyacı mı var? Ahh ahh! Güzel seçim yardımı