Browland adlı üyeden alıntı

Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış,
ABD yi eleştiriyor ya şaka gibi...
Küçük atın da civcivler de yesin derler ya...
Güzel ülkem, akıllısı delisi kardeş gibi yaşıyoruz.

Kıraathanelere git büyük resmi gör hocam. Herkes siyaset bilimci ekonomi profesörü sosyolog :) ne hikmetse abd 20 senedir batacak batamadı gitti :) bunlar küresel kapitalizmin lideri olan bir ülkenin kolayca batabileceğini düşünüyorlar galiba.

Hayatım boyunca antikapitalist ve antiemperyalist bir görüş sürdürdüm fakat 6.filoya secde eden güruhun devamının Amerika Defol diyenlere şu an hain gözüyle bakması cidden ironik.

Halkı açlıktan evcil hayvanları yerken, çocuklar toplu toplu ölürken Türkiyeye gelip zevk-i sefa süren sözde sosyalist Maduroyu sırf iktidara yanlıyor diye kardeş ilan eden de bu güruh. Mesele sosyalistlik kapitalistlik liberallik oculuk buculuk suculuk değil. Mesele bana ne kadar yanlıyorsun meselesi.

Çok değil 7 8 ay once ABD en iyi müttefikinin Türkiye olacağını görecek diyorlardı ne oldu?
Her şeyi geçtim tehditli bir tweetten 48 saat sonra ajan ve fetöcü dedikleri Brunsonu nasıl saldılar? Batmakta olan Abd mi bunu yaptı? Herkesin kabul etmesi gereken bir konu var. ABD küresel bir güçtür. En azından Çin ve Japonya bayrağı devralana kadar öyle kalacaktır. Küresel güç batarsa yanında küresel dünyayı da sürükler. Diyeceğim o ki Amerika batmaz kimse merak etmesin. Fakat biz bu üretimsiz, ranta dayalı, antiliyakatın egemen olduğu işleri en iyi yapana değil de en iyi yalana verdikleri bu dönemde bu şekilde ona buna posta koymaya devam edersek çok değil kısa bir süre sonra batar IMF den de para dileniriz. Halkın cebine düşen ateş pantolonu yakıp tene değdiği an görecem ben bu buyük resimcileri. Sokaklardan benim haberim var. Yönetenler de keşke saraydan villalardan lüks yaşantılarından kafalarını bir dışarı uzatıp durumun vahametini görebilse.

455 Milyar dolar borç
%40 üzeri gerçek enflasyon
%12 den fazla işsizlik
Ve giderek artan bir üretimsizlik var adamlar hala ona buna posta koyup kuyruğu dik tutma derdinde. SEN KENDİ ÜLKENE BAK ARKADAŞ!

Bir Japonya, Kore değilsen artistik yapmayacaksın. Bu tür artistikler seçime dayalı da olsa seçim suresince ve sonrasinda bunun ekonomik ve siyasi bedelini yine halk ödeyecek.