1 kuru ekmek ve 1 hoşafla savaşı kazanan milletin torunları olarak yorumlara bakıyorum da haklısınız hükümetin politika suçu var haklısınız devletin yanlış adımları var zaten sizin de işiniz bu yanlışları görerek yorum yapmak değil mi?

Hiçbirinizin hayatını bilmiyorum ama benim şuan eşim Piyade Kurmay Yüzbaşı A. Tarakçı sınırda emir bekleyen timlerden sadece birisi. Kendine dikkat et diyorum ağzımdan başka laf çıkmıyor. O diyor ki kim ne yaparsa yapsın bu vatan bizim bu bayrak bizim biz eleştiren değil emir geldiğinde emredileni yaparız ya yaparız ya şehit oluruz. eşimin bu sözlerini 2 gün önce falan duydum. Henüz görüşemedim.

Evet eleştireceğiz, evet yorumlayacağız protestolar olacak gerekirse ama sınırda bekleyen mehmetçik hazır kıta tetikte iken Allah aşkına eğer yurtdışı aşığı Türkiye umrunda olmayan biri değilseniz açın ellerinizi mehmetçiğe dua edin. Devlet hata yaptı sana ekonomik döndü ya ocağına ateş düşen aileler bacağı giden gaziler sor bakalım şehidime gazime bir daha olsa gider mi? Ben söyleyim sana koşa koşa giderler ben de giderim.

Arkadaşlar hata yapılmıştır herşeyi yapalım ama elimizi açıp gram inancımız varsa duamızıda edelim onlar hata yaptı diye boşverirsek bu iş olmaz. bayrak boşvermeye gelmez. Ben buraya daha çok şey yazarım da yorumlara baktım değmez be Emine dedim şehit olan vatanı için oluyor ciğeri beş para etmeyen için olmuyor bırak yazma dedim.

Allah rızası için bir Fetih suresi okuyalım. Saygılar, selamlar