lostyazilim
tr.link

#######

21 Mesajlar 2.580 Okunma
acebozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Hocam ben aylık 100k 150k 200k hit gören sitelerin sosyal medya hesaplarını büyütüp kontrol ettim. Her sektöre iş gereği aşinayım fakat film dizi sektöründe cok sağlam kişilerle çalışmıs biriyim. Şöyle diyeyim sadece ben haftalık 6 7k alıyordum. Para işinden ziyade güven önemli evet. Mesela site büyüdü reklamlar geldi ondan sonra hal hareketler oldukça değişiyor.

Ayrıca herkes para odaklı girecek bu işe. Sonuçta kimse babasının hayrina iş yapmaz. Sadece samimiyeti ve güveni sorgulamaya çalışıyorum. Bu işin en rahatsız eden yanı ödemelerin ilerleyen zamanlarda gecikmesi vs... bir referans garanti sunmalısınız bana kalırsa.

Ortalama 1 2 ayda site kendine geliyor zaten. Film siteleri için uzun bir sürece gerek yok. Eğer bu işlerde dediğiniz gibi 5 6 senelik tecrübeye sahipseniz bir ekiple maks 2 ayda 20k 25k hit görmeye başlarsınız. Legal yollardan tabii. Illegalda 50k da görülür :)

wmaraci
reklam

EastBlood EastBlood WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 23 / 36
  • Ticaret 15, (%100)
Merhabalar ben Doğukan ahmet abinin dediği gibi yaklaşık 3-4 aydır varım ben beklentim olmadan girdim bu siteye konuda ahmet abinin profilinde zaten var 3-4 ay önceki bir konu.

Zaten ilk tanıştığımızda sesiyle etkiledi diyebilirim anlatımı çok hoştu beklentisiz bir şekilde girerek yaklaşık 400-500 arası organik bir şekilde film dizi eklemeyi başardım ve şuan bu site 7k türkiye sıralamasına girdiyse bunda ikimizinde emeği var bu konuyu normalde benim açmamı istemişti ama sağolsun kendiside zaten içtenlikle anlatmış bu site ne onun ne benim bu site bizim bile diyebilirim güvenim kendisine sonsuz tüm yorum yazan kardeşlerime teşekkür ederim.

SkyLeon SkyLeon # Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek #
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 3 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam ben aylık 100k 150k 200k hit gören sitelerin sosyal medya hesaplarını büyütüp kontrol ettim. Her sektöre iş gereği aşinayım fakat film dizi sektöründe cok sağlam kişilerle çalışmıs biriyim. Şöyle diyeyim sadece ben haftalık 6 7k alıyordum. Para işinden ziyade güven önemli evet. Mesela site büyüdü reklamlar geldi ondan sonra hal hareketler oldukça değişiyor.

Ayrıca herkes para odaklı girecek bu işe. Sonuçta kimse babasının hayrina iş yapmaz. Sadece samimiyeti ve güveni sorgulamaya çalışıyorum. Bu işin en rahatsız eden yanı ödemelerin ilerleyen zamanlarda gecikmesi vs... bir referans garanti sunmalısınız bana kalırsa.

Ortalama 1 2 ayda site kendine geliyor zaten. Film siteleri için uzun bir sürece gerek yok. Eğer bu işlerde dediğiniz gibi 5 6 senelik tecrübeye sahipseniz bir ekiple maks 2 ayda 20k 25k hit görmeye başlarsınız. Legal yollardan tabii. Illegalda 50k da görülür :)

Şuan Günlük Tekil hit 3-4 k diyebilirim ve hiçbir şekilde illegal bir yöntem kullanılmıyor. Aramızda görmek isterim merak etme güven en önemli şeydir ve emin ol görüşme sonrasında bunu sağlayabileceğimize inanıyorum.

#

• Üyelik 06.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek #
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 3 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

EastBlood adlı üyeden alıntı

Merhabalar ben Doğukan ahmet abinin dediği gibi yaklaşık 3-4 aydır varım ben beklentim olmadan girdim bu siteye konuda ahmet abinin profilinde zaten var 3-4 ay önceki bir konu.

Zaten ilk tanıştığımızda sesiyle etkiledi diyebilirim anlatımı çok hoştu beklentisiz bir şekilde girerek yaklaşık 400-500 arası organik bir şekilde film dizi eklemeyi başardım ve şuan bu site 7k türkiye sıralamasına girdiyse bunda ikimizinde emeği var bu konuyu normalde benim açmamı istemişti ama sağolsun kendiside zaten içtenlikle anlatmış bu site ne onun ne benim bu site bizim bile diyebilirim güvenim kendisine sonsuz tüm yorum yazan kardeşlerime teşekkür ederim.

Sağolasın paşam hoş geldin safalar getirdin

#
wmaraci
wmaraci

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
SkyLeon Merhaba, özelden detaylı bir şekilde konuşabilir miyiz?

• Üyelik 06.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek #
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 3 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
bekirbulut hocam özelden gsm numarası iletin bir görüşelim müsaitseniz şu saatte bile olabilir

#

Edward Edward Cirilla Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 38 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Tam benlik iş aslında :( Zaten böyle bir işe girişme niyetim vardı.(bir kaç diziyi paylaşabileceğim bir site açacaktım) Ancak, gelgelelim, şuan görüşsek ve anlaşsak bile sınavlarım sebebiyle Haziran'a kadar ilgilenemem. Umarım aradığınızı bulursunuz.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
SkyLeon Hocam, şuan dışarıdayım, eve geçince özelden numaramı atar, ayrıntılı şekilde konuşuruz.

Zeus Zeus Güç gizden gelir. Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)
Uzun süredir bu sektördeyim defalarca site actim ve kapattim kazandığım sitelerde oldu kaybettiklerimde. @Backlinkcigeldi hocamında dediği gibi güven sağlayabilirsek çalışmak isterim sizinle.

• Üyelik 06.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek #
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 3 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Zeus merhabalar kardeşim özelden numaranı iletirsen arayayım görüşelim olurmu
Zeus

kişi bu mesajı beğendi.