-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam ben aylık 100k 150k 200k hit gören sitelerin sosyal medya hesaplarını büyütüp kontrol ettim. Her sektöre iş gereği aşinayım fakat film dizi sektöründe cok sağlam kişilerle çalışmıs biriyim. Şöyle diyeyim sadece ben haftalık 6 7k alıyordum. Para işinden ziyade güven önemli evet. Mesela site büyüdü reklamlar geldi ondan sonra hal hareketler oldukça değişiyor.
Ayrıca herkes para odaklı girecek bu işe. Sonuçta kimse babasının hayrina iş yapmaz. Sadece samimiyeti ve güveni sorgulamaya çalışıyorum. Bu işin en rahatsız eden yanı ödemelerin ilerleyen zamanlarda gecikmesi vs... bir referans garanti sunmalısınız bana kalırsa.
Ortalama 1 2 ayda site kendine geliyor zaten. Film siteleri için uzun bir sürece gerek yok. Eğer bu işlerde dediğiniz gibi 5 6 senelik tecrübeye sahipseniz bir ekiple maks 2 ayda 20k 25k hit görmeye başlarsınız. Legal yollardan tabii. Illegalda 50k da görülür :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar ben Doğukan ahmet abinin dediği gibi yaklaşık 3-4 aydır varım ben beklentim olmadan girdim bu siteye konuda ahmet abinin profilinde zaten var 3-4 ay önceki bir konu.
Zaten ilk tanıştığımızda sesiyle etkiledi diyebilirim anlatımı çok hoştu beklentisiz bir şekilde girerek yaklaşık 400-500 arası organik bir şekilde film dizi eklemeyi başardım ve şuan bu site 7k türkiye sıralamasına girdiyse bunda ikimizinde emeği var bu konuyu normalde benim açmamı istemişti ama sağolsun kendiside zaten içtenlikle anlatmış bu site ne onun ne benim bu site bizim bile diyebilirim güvenim kendisine sonsuz tüm yorum yazan kardeşlerime teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam benlik iş aslında :( Zaten böyle bir işe girişme niyetim vardı.(bir kaç diziyi paylaşabileceğim bir site açacaktım) Ancak, gelgelelim, şuan görüşsek ve anlaşsak bile sınavlarım sebebiyle Haziran'a kadar ilgilenemem. Umarım aradığınızı bulursunuz.
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Uzun süredir bu sektördeyim defalarca site actim ve kapattim kazandığım sitelerde oldu kaybettiklerimde. @Backlinkcigeldi hocamında dediği gibi güven sağlayabilirsek çalışmak isterim sizinle.