Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Türkiyede ingilizce öğreneceğin bir ortam yok. Para kasıp yazın yurt dışına çıkman en iyi secenek. Work and travel da yapabilirsin. Şu an tek yapacağın şey bir kelime kitabı al ve sürekli tekrar et. İngilizce düşünemediğin sürece hepsi gelip geçecek ama bunu da unutma. Ben şu an japonca öğreniyorum mesela yazın da Almanyaya yerleşeceğim. Diğer ülkeler dil konusunda harika seviyede. Türkiye de dil pek önemsenmiyor senelerce verilen dil eğitiminin tamamı çöp. Ülke dil konusunda dünyada 73.sırada öyle diyeyim. Neyse diyeceğim şu Türkiyede dil öğrenemezsin. Yurtdışında 2 3 ay yaşasan burada gösterceğin 2 senelik çabaya eş değer sonuç alırsin.Ha durum yok gidemem vs.. diyorsan bol bol kelime ezberle. İngilizce o kadar basit bir dil ki artık İngilizce bilen insanlar sanki 2. Bir dil bilmiyormuş gibi karşılanıyor. Aksan seçtin mi birde :) İngiliz mi Amerikan mı istiyorsun
Çok teşekkür ederim hocam. Bu güzel yorumları sizden duymak beni baya mutlu etti. Seneye Erasmus düşünmekteyim. Sonraki seneler dediğiniz gibi para biriktirip Work and Travel yapmayı planlıyorum. :)