muhtemelen bu mesajım hemen silinecek bi konu açmıştım aklı başında olmayan biri dalga geçercesine aynı konuyu açıp akılalmaz şeyler yazdı örnek iş karşılığı devlet alacakmış yani sizin sitenize yorum yapacak sizde ona türkiye cumhuriyetini vererek ödeme yapacaksınız haliyle şikayet ettim ama moderatör arkadaşlar benim konumuda sildi kökünden olayı hallettiler
bir başka arkadaşın üyeliğini farklı ipden girdi diye bloke etmişler açmak içinde bolca evrak istenmiş yani burdada işler çok iyi değil umarım en kısa zamanda eksikler en aza iner tabi her önüne gelenide mod yapmamalılar farklı bi forumda modu bir konuda uyarıyorsunuz burda yanlışlık var diye yönetime hakaretten banlıyor böyle şeyler olmamalı
bir başka arkadaşın üyeliğini farklı ipden girdi diye bloke etmişler açmak içinde bolca evrak istenmiş yani burdada işler çok iyi değil umarım en kısa zamanda eksikler en aza iner tabi her önüne gelenide mod yapmamalılar farklı bi forumda modu bir konuda uyarıyorsunuz burda yanlışlık var diye yönetime hakaretten banlıyor böyle şeyler olmamalı
Hiç de öyle şeyler olmuyor. Eğer farklı ip den aynı anda giriyorlarsa sorun olur tabi. Yıllardır şu forumdayım farklı lokasyonlardan yüzlerce defa girdim. hiç de bir problem olmadı.
Nüfus cüzdanımın resmini de attım üyeliğimi ad soyad şeklinde almak için.
Önüne gelen de bu forumda mod olamaz. Yıllardır gördüğümüz insanlar hala modluk yapıyorlar.
Kat Mod lar arada değişiyor yeni isimler görüyoruz.