lostyazilim
tr.link

Yatıp Kalkın WMaracına dua edin

14 Mesajlar 2.508 Okunma
acebozum
tr.link

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

davison adlı üyeden alıntı

muhtemelen bu mesajım hemen silinecek bi konu açmıştım aklı başında olmayan biri dalga geçercesine aynı konuyu açıp akılalmaz şeyler yazdı örnek iş karşılığı devlet alacakmış yani sizin sitenize yorum yapacak sizde ona türkiye cumhuriyetini vererek ödeme yapacaksınız haliyle şikayet ettim ama moderatör arkadaşlar benim konumuda sildi kökünden olayı hallettiler
bir başka arkadaşın üyeliğini farklı ipden girdi diye bloke etmişler açmak içinde bolca evrak istenmiş yani burdada işler çok iyi değil umarım en kısa zamanda eksikler en aza iner tabi her önüne gelenide mod yapmamalılar farklı bi forumda modu bir konuda uyarıyorsunuz burda yanlışlık var diye yönetime hakaretten banlıyor böyle şeyler olmamalı

Hiç de öyle şeyler olmuyor. Eğer farklı ip den aynı anda giriyorlarsa sorun olur tabi. Yıllardır şu forumdayım farklı lokasyonlardan yüzlerce defa girdim. hiç de bir problem olmadı.

Nüfus cüzdanımın resmini de attım üyeliğimi ad soyad şeklinde almak için.

Önüne gelen de bu forumda mod olamaz. Yıllardır gördüğümüz insanlar hala modluk yapıyorlar.

Kat Mod lar arada değişiyor yeni isimler görüyoruz.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

davison davison Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek cafe çalışanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 58 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
olmuş ki yazdık belki sistem hatası belki mod hatası ama olanı yazdık aynı kişi 2 farklı yerden aynı anda nasıl giriş yapsın aynı cihazla olacak şey mi velev ki oldu evrak temin edince istediğini yapabilir mi benim yaşadığım olayıda anlattım adam muhtemelen kafayı buldu şikayet eden benim benim konum neden kapatılır tamam kapatıyorsun bi açıklama yap üyeleri ne kadar umursadıkları ortada herşey çıkar olmuş çıkar yoksa umursamıyorlar platin üye vs. olsaydım bu olurmuydu hiç sanmıyorum yanlışlık varsa uyarırsın veya ceza gerektirecek bi durum olur uyarırsın devam ederse sebebini yazar cezanı uygularsın hiç bir sebep belirtmeden konu silemessin bu saygısızlıktır

emka emka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Grafiker,Tasarım,Reklam
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 507
  • Beğeniler 61 / 120
  • Ticaret 31, (%97)
Kesinlikle muhteşem bir platform,bazı arkadaşlar ranklardan yakınmış ama destek olmak için alabilirsiniz,ben yükseltmeyi düşünüyorum şahsen.

0535***6809 gsm numarası haricinde başka bir iletişim numaram yoktur.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

davison adlı üyeden alıntı

olmuş ki yazdık belki sistem hatası belki mod hatası ama olanı yazdık aynı kişi 2 farklı yerden aynı anda nasıl giriş yapsın aynı cihazla olacak şey mi velev ki oldu evrak temin edince istediğini yapabilir mi benim yaşadığım olayıda anlattım adam muhtemelen kafayı buldu şikayet eden benim benim konum neden kapatılır tamam kapatıyorsun bi açıklama yap üyeleri ne kadar umursadıkları ortada herşey çıkar olmuş çıkar yoksa umursamıyorlar platin üye vs. olsaydım bu olurmuydu hiç sanmıyorum yanlışlık varsa uyarırsın veya ceza gerektirecek bi durum olur uyarırsın devam ederse sebebini yazar cezanı uygularsın hiç bir sebep belirtmeden konu silemessin bu saygısızlıktır

Bu üyelik son bir aydır Platin üyeliğe sahip. Üyelik alınca ayrı bir statüde olmuyorsunuz. Aksine daha dikkatli olmanız lazım ki üyeliğiniz gitmesin. Aynı kurallar benim içinde geçerli.

Üyelik tarihime bak. O günden geçen aya kadar hiç paralı üyelik almadı.

Siz tahmin edin 3K mesaj var neler neler silindi.

Ya tartışmaya sebebiyet verecek bir konuydu veya kurallara aykırıydı. Uyarı cezası almadığınız taktirde yöneticiler bildirim yollamıyor. Bir çok kez mesaj yolu ile uyarıldım. Süreli uzaklaştırma da aldım.

Suçu kendinizde arayın.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al