davison adlı üyeden alıntı

olmuş ki yazdık belki sistem hatası belki mod hatası ama olanı yazdık aynı kişi 2 farklı yerden aynı anda nasıl giriş yapsın aynı cihazla olacak şey mi velev ki oldu evrak temin edince istediğini yapabilir mi benim yaşadığım olayıda anlattım adam muhtemelen kafayı buldu şikayet eden benim benim konum neden kapatılır tamam kapatıyorsun bi açıklama yap üyeleri ne kadar umursadıkları ortada herşey çıkar olmuş çıkar yoksa umursamıyorlar platin üye vs. olsaydım bu olurmuydu hiç sanmıyorum yanlışlık varsa uyarırsın veya ceza gerektirecek bi durum olur uyarırsın devam ederse sebebini yazar cezanı uygularsın hiç bir sebep belirtmeden konu silemessin bu saygısızlıktır

Bu üyelik son bir aydır Platin üyeliğe sahip. Üyelik alınca ayrı bir statüde olmuyorsunuz. Aksine daha dikkatli olmanız lazım ki üyeliğiniz gitmesin. Aynı kurallar benim içinde geçerli.

Üyelik tarihime bak. O günden geçen aya kadar hiç paralı üyelik almadı.

Siz tahmin edin 3K mesaj var neler neler silindi.

Ya tartışmaya sebebiyet verecek bir konuydu veya kurallara aykırıydı. Uyarı cezası almadığınız taktirde yöneticiler bildirim yollamıyor. Bir çok kez mesaj yolu ile uyarıldım. Süreli uzaklaştırma da aldım.

Suçu kendinizde arayın.