Mrtcn adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi

Bunları açıkladında benim işsizlik durumum ne olacak çok merak ediyorum, sen çok maaş alıyorsun diyip beni atar yerime 3 adam alır. Demedi deme yaparlar bunu. Çünkü geçen gün yöneticim sen çok para alıyorsun diyip geziyordu ortalıkta.

Sonuç: ölümden öteye köy yok, çorbamız şuan için şükür kaynıyor.

Elf gözlerim pahalılık görüyor...

Faizi sabit tutmaları işsizligi cok fena tetikleyecek. Sizinki kuruntu değil olma ihtimali çok yüksek bir şey. Cevremde çok iyi konumlardaki insanlar bile issiz kaldi bir kisminin maddi durumu iyiydi avrupaya gitti bir kismi gitmeye calisiyor bir kismi da depresyona girdi ne yapacagim diye dusunuyor. Uzun bir süredir calisiyorsaniz haklarinizi alamayasiniz diye uzerinize binip sizi istifa ettirebilirler buna da cok sahit oldum.

Acıkcası ben elde ne varsa satıyorum su an gitmeye hazirlanıyorum. Halk sokaklarda cinnet halinde bakmayın siz. Bu para yardimlari vs.. de malum kitleden kesilsin o zaman gorecem ben şenliği. Geçen markete gittim 300tl harcadim inanın 2 poset dolmadı. Avrupada ingilterede almanyada 40 50 euroya bir koca alısveris arabasi doluyor. Alim gücü o kadar düştü ki normal ücret almayan( asgari ucretin 2 3 kati kadar) alan sahsim bile gecinme derdine dusmeye basladim.

Inanilmaz bir gelecek kaygim var su anda. Buradan gitmeyene kadar da olmaya devam edecek. Birileri bolluk içinde yaşarken bizim ilerleyen günlerde canımızdan can gidecek. Bundan sonra devletin aciklayacagi hicbir resmi rakama da inanmayacagim. Cunku durum cok vahim oynamalar olacaktir. Seçim sonrasi IMF de gelecek Mckinsey de gelecek...

Bu kenevir mevzu neden cikti saniyorsunuz? Lübnan krizinde Mckinsey Lübnana esrar ekmelerini öneriyor anca böyle aşarsiniz krizi diyor. Kenevir normal faydali amaçla kullanilacaksa 10 milyar bile gelir getirmez. Fakat esrar olarak yapildigi takdirde 100 milyari aşan bir gelir getiriyor.

Kur 5.30a inince adam seviniyor yahu gecen sene yaz öncesi 4.30du ondan önceki sene 3.50ydi gün gelecek 7den 6.50ye indi diye sevinecekler. Ben böyle cins bir kitle görmedim.

Ne eve bir şey alıyorum ne kendime. Son 6 aydir sadece birikim yaptim. Ben bu günleri geçen yazdan gördüm. 2001 krizi ile alakası yok bunun cünkü 2 3 misli daha beter. Ecevitin önüne yazar kasa firlatan halk kahramani şimdi nerelerde acaba?

Çevremdeki zenginler bile tedirgin ya. Parasi olanda korkuyo olmayanda enteresan bir ülke olduk

Aksini iddia edenler varsa yarin cok daha detayli verilerle usulunce burada tartisabiliriz. Tek ricam var analizle akıl ve mantıkla argüman üretsinler. Dış güçler abd mbd dedin mi benim hatlar gidiyor