dini sitede nulled tema :cry: :O
hadi devam
cuneytsonmez bana ahlaktan bahsederken ne yapmış olduğunu bir düşün istersen ben yapmış olduğun şey ile insanlara vermiş olduğunun tezatlıgından bahsediyorum sen beni ahlaksızlık la suçlarken başkalarının emek verip uğraştıkları oradan ekmek yedikleri temanın illegal şekilde sızdırılmışını kullanıyorsun Acaba hangimizda ahlak problemi var bu bir.
2. si deneme için kullanacak kişi .com/zzzz diye bir klasor acar dener temayı ana sitede kullanmaz.
3. sü sita hakkında bilginiz yok ama null tema arayıp kurup deneyecek bilgiye sahipsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam saldırıya geçmek yerine oyle bi hata yaptım sonrada pişman oldum vicdanım sizladı der veya cvp vermez susardım.
Tekrar söyluyorum yaptıgınız iş ile amacınız birbirine çok tezat. Ahlaka gelince bence o konuya hiç girmeyelim
2. si deneme için kullanacak kişi .com/zzzz diye bir klasor acar dener temayı ana sitede kullanmaz.
3. sü sita hakkında bilginiz yok ama null tema arayıp kurup deneyecek bilgiye sahipsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam saldırıya geçmek yerine oyle bi hata yaptım sonrada pişman oldum vicdanım sizladı der veya cvp vermez susardım.
Tekrar söyluyorum yaptıgınız iş ile amacınız birbirine çok tezat. Ahlaka gelince bence o konuya hiç girmeyelim
bırak boş konuşmayı da yaşının adamı ol temayı deneme amaclı kullandıgımı zaten söyledim.Tema ve tasarımı konusunda bilgim yoktu.Nuleed temayı googleye yazdıgında zaten önünde hepsi var kaldıkı tasarımı konusunda detaylı bilgi yoktu zaten ozamanlar dediğim tema yeni yeni popülerdi.Yaptım iş tezat değil ama tezat gibi sulandırıp ballandırıp hareket etmen tezatlığın danişkası...vesselam