Ben İstanbul'un en kalabalık ilçesinde oturuyorum. Kentsel dönüşümden dolayı büyük bir alan yıkıldı. Hemen yıkımın yapıldığı alanın bi tık dışında 1000 kişilik bi cami var. Azıcık yukarıya çıkarsanız meydanda bi tane merkez cami var. Azıcık o diğer caminin aşağısına inerseniz Eyüp Sultan camii var. Azıcık aşağıda Sayalar Camii var. Peki bu en başta kentsel dönüşümü niye söyledim biliyor musunuz :) ???? Çünküüü kentsel dönüşüm kampanyasının merkezinde yapılacak olan 2500 kişilik Cami var :DDDDDDDDDDD Evet o kıç kadar bölgenin etrafında tam 5 cami var ama yeni bi tane daha yapıyorlar çünkü güzel rant sağlanıyor.

Yahu bak ben söyleyince beni dinsiz ilan ediyorlar hasbinallah. Ulan cuma vaktiden bile yarısı dolmayan cami var dibinde zaten ne diye 6. cami'yide yapıyorsunuz böyle altın rengi kubbeli falan. Yahu niye kimse sorgulamıyor deliricem. Özel olarak cami yaptıranlarada izin verilmesin niye yapılıyor he yapılacaksa gidilsin camisi olmayan köylere yapılsın ne bileyim yada başka bi şekilde yardım olarak değerlenidirilsin.

"Sen camilerden ezanlardan rahatsız mı oluyorsun genç, hayırdır niyetin nedir?" cevabını aldım evet bunu yapan bizzat benim öz amcam. Namazında niyazında babam var onu bana karşı doldurdu birde ulan ne biçim insanlar haline geldiniz azıcık sorgulayın, düşünün ya. Ne dolmuşum be