☆ Facebook Yabancı Sayfa Beğeni ☆
☆ Facebook Yabancı Profil Takipçi ☆
☆ Facebook Yabancı Grup Üyesi ☆
☆ Facebook Durum - Fotoğraf Beğeni ☆
☆ Facebook Türk Tavsiye/Yorum ☆
☆ Facebook Canlı Yayın İzlenme ☆
☆ Sipariş Vermek İçin TIKLAYINIZ: www.kariyermedya.com ☆
☆ BİZİ TERCİH EDEN MÜŞTERİLERİMİZ ☆
50k üstüne 10k daha toplam 60k takipçi aldım, zamanından önce teslim etti ve A+ hizmet kalitesi, çok teşekkürler çalışmalara devam edeceğiz.
twitter, instagram ve facebook için toplamda 15-20K hayran satın alındı. İlgili ve profesyonel bir arkadaş
1000'lik paket sipariş ettim, fazlası var eksiği yok, zamanında teslim etti işi. Teşekkür ediyorum, kendisiyle çalışabilirsiniz, tavsiye ederim.
hilmi beyle aylardır çalışıyoruz kariyermedya.com üzerinden panel sorunsuz çalışmaktadır anlayışlıdır ilgilidir forumdaki diğer panellerle çalıştım daha önce ilgisiz ve ulaşım sorunu yaşanıyordu wp bakmıyorlardı çok memnunuz kendisinden fiyatlar uygundur rahatlıkla çalışabilirsiniz
Kardeşimizden 5k beğeni alınmıştır ve zamanında, sorunsuz, fazlasıyla teslim etmiştir. Teşekkür ediyoruz.
Söylediği gibi anında 1 k beğeni yapıldı teslim edildi
. Sizin gibi işini söylediği gibi anında yapan insanların çoğalması dileğiyle
Çok teşekkür ederim
. Sizin gibi işini söylediği gibi anında yapan insanların çoğalması dileğiyle
Çok teşekkür ederim
Hizmet alındı. Çok hızlılar, teşekkür ederim Hilmi bey.
Hızlı hizmet. Güvenilir arkadaş. Sağolsun.
2K durum beğeni satın alınmıştır. Gayet hızlı ve güvenilir.
15k sayfa beğenisi aldım hızlı ve güvenilir.
3k beğeni alındı . İlgili arkadaşlar
Arkadaştan 2k facebook sayfa beğeni alındı zamanında teslim etti , teşekkürler
yabancı takipçi alındı..
5k grup üye çekimi yaptırıldı.
arkadaş ile çalışılmıştır. hızlı ve kaliteli hizmet verdi.
20k hayran alımı yapıldı. Gayet hızlı be başarılı.
10k üye çekimi yaptırıldı. Temiz iş teşekkürler...
5k sayfa beğenisi alındı.
Arkadaştan 5K Sayfa beğenisi alındı. Söz verdiği sürede işi tamamladı. Teşekkürler ...
Müthiş kaliteli hizmet.
Hızlı ve güvenilir teslimat
Arkadaşa durum like işi verildi, sorunsuz teşekkürler.
Durum beğeni satın alındı. İlgili arkadaş.
Hızlı alışveriş, nasipse tekrar çalışacaz.
Sayfa alınmıştır. Söz verildiği gibi gününde ve eksiksiz olarak işlem gerçekleştirilmiştir. Teşekkürler ve iyi çalışmalar.
Hilmi beyden 3k hizmet satın aldım. 2 gün içinde teslim etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum.
3K alınmıştır. [ kariyermedya ] Kendisi İlgili ve Anlayışlı biri teredütsüz alışveris yapabilirsiniz Tskler
3k sayfa beğeni için anlaşıldı arkadaş sağolsun detaylı anlatıyor, işlemleri belirttiği gün içerisinde tesli etti sağolsun Tavsiye ederim :)
500 takipci alındı
Kesinlikle başka bir arkadaş aramanıza gerek yok. Hilmişeker tek basına yeter. Kendisi kadar ilgili ve alakalı birisi yok forumda... Çok teşekkürler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 adet profil alındı.
Hilmi bey ile beğeni çalışması yaptık ilgili ve çözüm odaklı çalışıyor teşekkürler.
3k alınmıştır çok ilgili ve güvenilir biri tskler
1K instagram takipçi satın alındı. İlgili ve hediyesi bol bir arkadaş teşekkür ederim :)
Beğeni alındı teşekkürler.
3 K Sayfa takipçisi alındı sorunsuz güvenilir ve hızlı teslimat teşekkürler
1000 Facebook sayfa beğeni alınmıştır.
ilgili bir arkadaş 2k üye çekimini kısa bir süre içinde gerçekleştirdi
2K Grup Üye Çekim alındı. Sorunsuz, Hızlı ve Güvenilir.
10k çekim alınmıştır ilk ücret den sonra başlamıştır çekim öneririm herkese
1k facebook üye çekimi yapıldı hızlı işlem sağlandı teşekkürler..
1k facebook sayfası alımı yapıldı.Sonuç olumlu
1 k facebook beğenisi alındı. Sonuç güzel ve hızlı. Teşekkürler. Tekrar çalışmak üzere.
1 k hizmet alındı ,ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim
1k Sayfa beğeni alındı. Kaliteli hizmet teşekkür ediyorum
Arkadaştan 1 k sayfa beğeni, 2k durum beğenisi alındı.
Hızlı ve sorunsuz bir iş oldu.
Hızlı ve sorunsuz bir iş oldu.
1K FB sayfa beğenisi alındı. Sorunsuz teslimat. Teşekkürler.
2 k durum beğeni alınmıstır
güzel bir çalışma daha teşekkürler
hızlı ve güvenilir ileride de çalışmayı düşünüyorum
1k'lık paket için sayfa beğenisi hizmeti alındı. İnşallah yakın bir tarihte tekrar çalışacağız.
Durum beğeni alınmıştır. İlgili arkadaş teşekkürler.
2k beğeni ve 4k üye daveti alındı. Hizmet çok hızlı ve güvenilir şekilde. Gerçekten taktir ettim iyi çalışmalar
Sipariş verdim, hemen halledildi. Teşekkürler.
Güncelleme:
2 bin takip isteği alındı, 50 adet de arkadaş kendisi takipçi hediye etti. 2 bin takip isteğinden gelen kişi sayısı 10 civarında kaldı.
Güncelleme 2: 10 kişi gelmesinin sebebi sayfamın ilgi çekici olmamasıymış. Bu kritere dikkat etmek gerekiyor.
Güncelleme:
2 bin takip isteği alındı, 50 adet de arkadaş kendisi takipçi hediye etti. 2 bin takip isteğinden gelen kişi sayısı 10 civarında kaldı.
Güncelleme 2: 10 kişi gelmesinin sebebi sayfamın ilgi çekici olmamasıymış. Bu kritere dikkat etmek gerekiyor.
150k sayfa alınmıştır teşekkürler
Hilmi Bey Gerçekten İşinde Kaliteye Önem Veren Birisi 5. Çalışmamız Oldu Teşekkür Ederim
1000 sayfa beğenisi 2000 durum beğenisi işi verildi.
2k çalışma alındı
30k facebook grup abone çekimi alınmıştır. Hızlı işlem
bugun arkadastan facebook begeni ve instagram begeni alındı.İşiyle ilgili bir arkadas tavsiye ederim
1 K beğeni satın alındı. Güvenilir ve hızlı bir arkadaş
facebook takipçi alındı
teşekkürler:)
teşekkürler:)
1K sayfa beğenisi aldım çok hızlı bir şekilde hem bilgi vererek işlemimizi gerçekleştirdi.
1k beğeni ve 50 adet durum değerlendirme alınmıştır. Hızlı ve güvenilir
kariyermedya arkadşaımzıa irtabata gecilim 15k gurup üye alımı gecekleştirilmiştir başta
kariyermedya beye olmak üzere ekip arkadaşlarına tşk..ederim
kariyermedya beye olmak üzere ekip arkadaşlarına tşk..ederim
Facebook değerlendirme hizmeti alındı, profiller gayet güzel, işlem hızlı bitti. Teşekkürler.
İş verildi. Başarılı..
Facebook Grubuna Alım yapıldı. İlgili ve samimi bir arkadaş. Kesinlikle tereddütsüz çalışabilirsiniz.
Hızlı iletişim, hızlı işlem.. Teşekkür ederim.
İkinci sefer çalıştık Hilmi Bey'le, siparişimiz tamamlandı, memnunuz.[COLOR=Silver]
[/COLOR]
Hilmi Bey'le çok geçmeden 3. iş için anlaştık, hızlıca iletişim sağlıyor, teşekkür ederim.
[/COLOR]
Hilmi Bey'le çok geçmeden 3. iş için anlaştık, hızlıca iletişim sağlıyor, teşekkür ederim.
Arkadaşa çok teşekkür ederim facebook takipçi konusunda yardımcı oldu, üstelik dediği zamandan önce işlem tamamlandı. Tekrar çalışmak dileğiyle :)
1k hayran çekildi, sorunsuz.
2k fotoğraf beğeni alındı. çok hızlı işlem teşekkürler
ilk ticaretimi 1k takipçi ve aylık 100 beğeni şeklinde yapmıştım. hilmi kardeş çok ilgili, hizmetide kaliteli. ikinci ticaretimide yaptım ve aylık sabite bağladık.
emeğe saygı.
emeğe saygı.
1k hayran çekildi, sorunsuz.