KONU: AKTİF
www.kariyermedya.com
☆ Facebook Yabancı Sayfa Beğeni ☆
☆ Facebook Yabancı Profil Takipçi ☆
☆ Facebook Yabancı Grup Üyesi ☆
☆ Facebook Durum - Fotoğraf Beğeni ☆
☆ Facebook Türk Tavsiye/Yorum ☆
☆ Facebook Video İzlenme ☆
☆ Facebook Canlı Yayın İzlenme ☆
☆ Sipariş Vermek İçin TIKLAYINIZ: www.kariyermedya.com ☆
☆ BİZİ TERCİH EDEN MÜŞTERİLERİMİZ ☆
ibuluter adlı üyeden alıntı
50k üstüne 10k daha toplam 60k takipçi aldım, zamanından önce teslim etti ve A+ hizmet kalitesi, çok teşekkürler çalışmalara devam edeceğiz.
tamamen adlı üyeden alıntı
twitter, instagram ve facebook için toplamda 15-20K hayran satın alındı. İlgili ve profesyonel bir arkadaş
blackspy adlı üyeden alıntı
1000'lik paket sipariş ettim, fazlası var eksiği yok, zamanında teslim etti işi. Teşekkür ediyorum, kendisiyle çalışabilirsiniz, tavsiye ederim.
emresahin adlı üyeden alıntı
hilmi beyle aylardır çalışıyoruz kariyermedya.com üzerinden panel sorunsuz çalışmaktadır anlayışlıdır ilgilidir forumdaki diğer panellerle çalıştım daha önce ilgisiz ve ulaşım sorunu yaşanıyordu wp bakmıyorlardı çok memnunuz kendisinden fiyatlar uygundur rahatlıkla çalışabilirsiniz
bytprk adlı üyeden alıntı
Söylediği gibi anında 1 k beğeni yapıldı teslim edildi
. Sizin gibi işini söylediği gibi anında yapan insanların çoğalması dileğiyle
Çok teşekkür ederim
urtr adlı üyeden alıntı
Sayfa alınmıştır. Söz verildiği gibi gününde ve eksiksiz olarak işlem gerçekleştirilmiştir. Teşekkürler ve iyi çalışmalar.
DoguNet adlı üyeden alıntı
3K alınmıştır. [ kariyermedya ] Kendisi İlgili ve Anlayışlı biri teredütsüz alışveris yapabilirsiniz Tskler
usengel77 adlı üyeden alıntı
3k sayfa beğeni için anlaşıldı arkadaş sağolsun detaylı anlatıyor, işlemleri belirttiği gün içerisinde tesli etti sağolsun Tavsiye ederim :)
tuccar adlı üyeden alıntı
Kesinlikle başka bir arkadaş aramanıza gerek yok. Hilmişeker tek basına yeter. Kendisi kadar ilgili ve alakalı birisi yok forumda... Çok teşekkürler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leadman adlı üyeden alıntı
Sipariş verdim, hemen halledildi. Teşekkürler.
Güncelleme:
2 bin takip isteği alındı, 50 adet de arkadaş kendisi takipçi hediye etti. 2 bin takip isteğinden gelen kişi sayısı 10 civarında kaldı.
Güncelleme 2: 10 kişi gelmesinin sebebi sayfamın ilgi çekici olmamasıymış. Bu kritere dikkat etmek gerekiyor.
acaner adlı üyeden alıntı
İkinci sefer çalıştık Hilmi Bey'le, siparişimiz tamamlandı, memnunuz.[COLOR=Silver]
[/COLOR]
Hilmi Bey'le çok geçmeden 3. iş için anlaştık, hızlıca iletişim sağlıyor, teşekkür ederim.
MahmutCan adlı üyeden alıntı
Arkadaşa çok teşekkür ederim facebook takipçi konusunda yardımcı oldu, üstelik dediği zamandan önce işlem tamamlandı. Tekrar çalışmak dileğiyle :)
creed83 adlı üyeden alıntı
ilk ticaretimi 1k takipçi ve aylık 100 beğeni şeklinde yapmıştım. hilmi kardeş çok ilgili, hizmetide kaliteli. ikinci ticaretimide yaptım ve aylık sabite bağladık.
emeğe saygı.
Mesaj 12 defa düzenlendi. Son düzenleyen: kariyermedya (27.04.2022 18:10)