bu sözünüze katılıyorum bence bu konuda birşeyler yapılmalı yoksa daha çok sıkıntılar çekeceğiz bu konu da
VoltajKA
Katılıyorum bunların komple düzenlemesiyle ilgili birşeyler yapmak lazım Google topluluk bölümü olur başka birşey olur. Birlikte kuvvet doğar haber sitesiysen haberini yap adam gidip blogcudan alıyor içeriği koyuyor sitesine en tepede duruyor.
Google içeriklerini komple bir daha gözden geçirse merak ediyorum kaç tane kopya içerik çıkacak?
Katılıyorum bunların komple düzenlemesiyle ilgili birşeyler yapmak lazım Google topluluk bölümü olur başka birşey olur. Birlikte kuvvet doğar haber sitesiysen haberini yap adam gidip blogcudan alıyor içeriği koyuyor sitesine en tepede duruyor.
Google içeriklerini komple bir daha gözden geçirse merak ediyorum kaç tane kopya içerik çıkacak?
Forum ahalisi toplanıp Google' a durum hakkında binlerce mail atsak belki bu siteleri "Tümü" altında değil de "Haberler" başlığı altında listeler.
@admin bu konuda bir etkinlik düzenleyebilir.
@admin bu konuda bir etkinlik düzenleyebilir.
Google hit alana mı bakacak bize mi bakacak.Biz anadolu kulübüyüz bizi üst sıralara hiç çıkarmayacaklar. iyi birşey bulursak parayı basar elimizden alırlar. biz büyüklerden arta kalanları yemek zorundayız.