Browland adlı üyeden alıntı

Çok güzel açıklama, teşekkür ederim. Hatta adsense hizmeti verenlere köstek olabilecek açıklama.

Mesela ben bir siteme içerik hazırlıyorum, içeriği kendim yazıyorum. Konu köpek yetiştiriciliği, beslenmesi, bakımı, biraz da organik tarım. Çünkü kendim yapıyorum zaten(köpeğim, tavuğk, hindi var. Bahçede kendimiz sebze yetiştiriyoruz) çünkü veterinerlik, organik tarım hayvan bakımı reklam türleri arasında.

Birde domain Almanca ama tr içerik ile başvuracam, sonrasında siteyi Almancaya çevireceğim. Bu da benden olsun.


Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Çok rahat alabileceğinizi düşünüyorum ve burdan gönül rahatlığıyla söylüyebilirim ki, tek yönde ilerleyen siteler, daha çabuk alıyor. Bundan kastım, mesela konu inşaatsa, tarımsa ya da sadece spor vb... işe. Google zaten kabul ediyor. Çünkü bu sektörlerden kişilerden reklam alıyor bunları sunmak içinde belli kanallar lazım ve kanal olarakta tabiki sizi alıyor. Youtube oyun kanallarında fortnite reklamının daha fazla dönmesi gibi.
Acı bir örnekte verelim, genel forum sitemde alamadım, neden?
çünkü bir çok konuya hitap ediyorsun yanı google için yabancı değimiyle trash site, cop sitesin. Bir yöne hitap etmek çok önemli mesela, tavsiyem 5-6 kategoriden fazlasına yönelmeyiniz ve katagorileriniz arasındada bağ olsun.(Müzik, oyun, seyahat, eğitim vb.) gibi kutupları ayrı konular olmasın.

(Browland hocam bazı yerlerde genele hitap ettim alınmayın :) )