FurkanHisamioğlu adlı üyeden alıntı

Ortada fikir yok, yargı var. Boşuna edebiyat yapmanızın lüzmu yok. Gerçekten fikir sunmak gibi bir derdiniz olsa bilmediğiniz bir konuya atmak yerine tamamı açık kaynak kodlu olan kripto paralardan herhangi birinin GitHub reposuna ulaşıp kodları inceler ve fikrinizi buna göre beyan ederdiniz.

Bu çamur atmak ve insanların aklıyla dalga geçmektir efendim, fikir falan değildir.


Ah herşeyi bildiğini zanneden, kendi fikri dışındakileri fikir dahi saymayan, kafasına göre insanların düşüncelerini seninki düşünce değil diye siniflandiran güzel ülkemin güzel olamayan insanları...

Kodlarda ne bekliyorsun? Bir mail aracılığıyla dışarıya gönderilmesini mi ? Bir FTP server yoluyla dosyaların loglanıp bir şekilde bir sunucuda loglandigini mi? Bunlar yapılmıyor. Bunu bende biliyorum. Ama bitcoinin tamamen gizlilik sağlamadığını, bir yerde çözülebilir olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Ama sana göre , *******un vermiş olduğu modemle takılırken, VPS alıp üstüne Openvpn kurduğunda tamamen gizlisin dimi :) vpsyi aldığın yer ve ülke 'hacı biz log tutmayız, istediğini yap' gibi birşey söylediyse, ahanda bu sanalda senden gizlisi yok :) Bak, buda benim için gizlilik, guvenlik değildir.