Freelanceyazarr adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Konu başlığınıza ve içeriğinize yorum yapmadım, backlink sayınızın onedio verilerini geçtiğini belirtmişsiniz, buna yorum yaptım.

Yayılım hızı onediodan daha iyi bu kıyasa istinaden onu belirttim. Kısa zamanda bu tür bir veriye ulaşmak bir başarıdır. Zaten bu işlerle haşır neşir olan arkadaşlar samimice tebrik edip yorumlarını belirttiler. Muhtemelen onedionun yaşına geldiğinde 20 25 milyonu bulacaktır verileri. Gelir anlamında da cok fazla etkisi oluyor bu verilerin onu merak ediyorsaniz. Sadece bu konumla onedio arasında gelir kıyası bağlantısı yapmanız doğru değil. Benim asıl alanım ve mesleğim bu değil. Hobi/ek gelir amaçlı bunu yapıyorum. Onedio gibi bir oluşumun sahibi de olmak istemem zaten. Bu apayrı bir konu. Forumda çok fazla sosyal medya konusu açılıyor fakat bircoğu sosyal medyanın gücünün farkında değil. Hem bunu belirtmek hem tesvik maksatlı hem de başarıyı paylaşmak için bir konu açtım.

Ayrıca şunu da belirtmem gerek kimin ne olacağı asla belli olmaz. Milyonlara giden her yol liralardan başlamıştır. Bu sadece şahsım için değil herkes için geçerlidir. Algoritmaları sevdiğimden sosyal medyada büyük ve her biri farklı oluşumlardaki kitleler ile oynamak hoşuma gidiyor dediğim gibi benim için hem hobi hem keyif alarak ek gelir elde ettiğim bir kapı yoksa alanım bambaşka benim.