Öncelikle ticaretin büyük bölümü zaten al/sat dan oluşur. Yani etik değil diyorsun da ticaret budur zaten.
Kaldı ki şöyle bir şey var makale fiyatları ne kadar artarsa artsın, kalite yerlerde sürünüyor. Dolayısı ile taban fiyatın artması işini baştan savma yapanlara yarayacaktır. Zaten işini düzgün yapan bir yazar 1-2 liraya makale satmaz.
Kaldı ki şöyle bir şey var makale fiyatları ne kadar artarsa artsın, kalite yerlerde sürünüyor. Dolayısı ile taban fiyatın artması işini baştan savma yapanlara yarayacaktır. Zaten işini düzgün yapan bir yazar 1-2 liraya makale satmaz.
Yanılıyorsunuz. İşini gayet güzel yapıp hala 1TL bandında çalışan kişileri ben bizzat tanıyorum. Her insan kendi yeteneğini gösteremeyebilir, yanlış kişilerle çalışmak durumunda kalmıştır vesayre...
Ticaretin al / sat kısmı bu filan değil. Ben inatla insanların kafadan hiçbir argüman sunmadan ''ticaret bu'' demesini hiç anlamıyorum. Bu işi komisyonla yürüten kişilerin forumda çoğu ticaret değil simsarlık yapıyor. Bunun nedenlerini konu içerisinde belirtmiştim.