aylakmumya adlı üyeden alıntı

: ) Köpük, aynen. Saygı hak edene gösterilir, her ağzı olana değil.

İstidham denir öyle mi? İşveren olan kim? Yaptığı işlerin yüzde kaçının vergisini ödüyor? Çalıştırdığı kişilerin hangi haklarını ödüyor? Yahu saçma sapan konuşmayın ''iş, emek'' sizin ağzınıza bu şekilde alamayacağınız, değerleri büyük kavramlar. O zaman otogarlarda biletine aracılık yapan simsarlar, taksiye aracılık yapan simsarlarda istidham sağlıyor öyle mi?

Avantacılık ticaret değildir. Bu piyasadan bu avantacılar, simsarlar çekilmesi gerektiği yere çekilirse kalite artar yoksa artmaz.

Sözünü ettiğiniz simsarların iş yönlendirme sebebi güvenilirlikleri mi? Kendi ağlarından mı müşteri buluyorlar? Müşteri kazanmak için sağladığı katma değer hangisi? Dolaşıp insanları çevirmek mi? Forumda ticaret puanım düşükse, iş hacmimi büyütemiyorsam, referansım yoksa neden bir ekibe girmeyeyim? Ben o ekibe girmesem para kazanamam, pastadan pay alamam lakin o simsarlar olmasa taksici daha az mı kazanacaktı? İnternet çağında tamamen çevrimiçi yürüyen bir işlemler bütününden bahsediyoruz, ofis lüksiyeti aramanız neden? Burada tartıştığımız konu bir fiyatlandırma üst limiti olsa size hak verirdim ancak alt limitin yükselmesini bırak, alt limit olmasını bile saçmalık olarak görüyorum ben. Zamanında yazarlık yaptım kalitemi bilen bilir, 100 kelimesini 3.5 TL’den de yazdım. Herkes işine ve kalitesine bir değer biçmekte özgür.