FurkanHisamioğlu Kimse kendi network ağından iş çekmiyor. Bunu çekenlerde zaten işini farklı bir boyuta taşımış oluyor. O kişiler burada yapılan eleştirilerin odağı değil. Simsarlar napar? Bir köşeyi kaparlar ve o bölgeden gelen kişileri bağlarlar. Burada olan şey yine aynısı. Simsar olmasa o müşteri yine zaten taksiciye gider değil mi? Burada o simsarlar olmasa yine kişi doğrudan müşteriye gidecek. Bu adam sadece taban fiyatın buradan yüksek olduğu bir yerden alt limitten müşteri çekerek wmaraci üzerinde üyeliği olan birine yazdırıyor. İşin aslı bu. O taban fiyatın yüksek olduğu yerlerde bir network ağı başarısı göremiyorum ben. Sen görüyor musun?
Bir meslek olan içerik yazarlığının bu kadar ayağa düşmesini körü körüne savunmanın anlamı yok ya.
İçerik yazarlığında üst limit olsa beni desteklerdin öyle mi? Hak verirdin? Ciddi misin sen? En ters köşeden konuşunca daha mı mantıklı hissediyorsun kendini?
Aslında çok basit şekilde olayı görmek mümkün. Taban fiyatların en düşük olduğu wmaraci üzerinde şu an kaliteli onlarca yabancı dil yazarı var fakat çoğu konusunu bile aktif tutmuyor ya da hizmeti burada tamamen kesmiş durumda. Aynı şekilde Türkçe yazıp kaliteli yazan bireysel kişilerin çoğu buradan iş beklemiyor ve aktif değil. Bunu görmek zor değil.
Herkes ''semantik, menatik, kullancı bilmem dostu'' başlığını atıyor. Adam bırak 3 Lirayı 1.5TL'e içerik yazdırınca burada heycanlanıyor, eli ayağı titriyor. Bunların hepsini ben gördüm, burada fiyat ortalamasının ciddi anlamda düşmesi müşteri - yazar kalitesizliğinin beraber artmasını sağlıyor.