Merhabalar. Uzun zamandır güzel hosting avrupa lokasyonlu sunucusunu kullanmaktayım. Yıllardır gerek kaliteli hizmetleri ve destekleri olsun gerekse uygun fiyatı olsun son derece memnun şekilde kullanmaktayım. Yalnız bu konuyu bunlardan bahsetmek için açmadım. :)

Bu konuyu güzel hosting' in yılbaşında vermiş olduğu %40 indirim kapmanyasından dolayı açtım. Bu kampanya sayesinde hem zaten uygun fiyata aldığım ihtiyaçlarımı ekstra %40 indirimle aldım hem de forumlarda refli ve refsiz linki paylaşarak birçok hocamın bu kapmanyadan yararlanmasını sağladım. (wmaracinda refsiz linkle beraber refli linki koysan bile yasak olduğundan sizlere bilgilendirme yapamadım. :( )

Bu kampanya sayesinde refsiz link yerine refli linki tercih eden hocalarım sayesinde de hem onlar %40 indirimli hizmet aldı hem de ben reseller ve domain masraflarımı karşılayabilecek gelir elde ettim.

Özellikle son çektiğim para sayesinde de acil ödemem yapmam gereken bir borcu da hallettim. Her şey için teşekkür ederim GuzelNetTr :)