İstediğim Minimum Özellikler ve Şartlar:
Site: www.spinabifidaturkey.com
Sunucu: Linux
Web Alanı: 5GB
Subdomain: 20 adet
Email: 10 adet
Mysql: 20 adet
Trafik: Sınırsız
Teknik Destek: Hafta sonları dahil saat 08:00 ile 24:00 arası telefon ya da msn desteği.
SMF yazılımına uyumluluk: SMF problemleri için teknik destek istemem. Yalnız paket yükleme problemleri, dosya izin ayarları, apache problemleri, safe mode ayarı gibi sunucu ayarlarından kaynaklı problemler smfnin çalışmasını etkiliyorsa rahatsız ederim. Sunucu php dosyaların çalıştırılmasına, smf forum scripti üzerinden yeni dosya ve klasör oluşturmaya izin vermeli, mevcut dosyalar üzerinde paket yöneticisi tarafından editlemeler sorunsuz yapılabilmeli, paket yöneticisi tarafından ya da php tarafından oluşturulan yeni dosya ve klasörler oluşturulduklarında apache tarafından oluşturuldu görünmemelidir. Reset ovnerlerle uğraşmaktan bıktım bunaldım.
Diğer: Sunucuda diğer siteleri kasacak başka site barındırılmayacak. Bu konuda çok mağdur olduk. Sayfaların yüklenmesi hızlı olacak, sayfa yüklenirken adamı kanser etmeyecek.
Teklif ettiğim 1 yıllık hosting ücreti: 100TL
Garanti: Siteye olan erişimde problemler olması ya da sayfaların yüklenme süresinde problem olduğunda aynı gün para iade garantisi istiyorum. Ayda 2 saate kadar siteye olan erişim problemlerini tolere edebilirim. Ayda 2 saatten daha uzun süreli erişim ya da sayfa yüklenme probleminin oluşması para iade garantisi gerektirir.
İlgilenenlerin konuya cevap bırakmalarını ya da pm atmalarını rica ederim.