xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Alan kişi kelimeyi beğenmezse nolucak :D hafızadından mı sileceksin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Olur tabi ki neden olmasın...? denemekte fayda var, biraz daha nokta atışı yapın, hatta niche keyword+domain+5 makale (paket) şeklinde bir şatış yapabilirsiniz.... makul bir fiyat belirleyin, bu tarz bir site yapmak isteyen arkadaşlara (ki forumda ingilizce niche site açmak isteyen epey arkadaş olduğunu düşünürsek...) hitap edecek bir reklam verin... illa ki talep olacaktır...
Hatta ilanı açarken; Ortalama aylık aranma sayısı, rekabet, reklam veren sayısı vs vs detayları girin, sektörü de kabaca belirtin (iş makinaları, golf, tarım ilaçları, saç ekimi,..........)
Siz bu doneleri verin, hizmetinizin karşılığı paranızı alın, alan kişi ister beğensin ister beğenmesin...
Not : Yok öyle sen bana sen bana ingilizce aranması yüksek anahtar kelime ver ben bakayım beğenirsem alırım diye bir şey....
Zebra
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Arama Motoru Optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
U** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence domaini regle onu satmayı dene.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Vallahi öyle olmuyor bende bu şekilde satın aldım başkasından sonra kurulum teslim bir baktım hooop sektör hiç ama hiç içerik üretemeyeceğim bir sektör :) kaldı öyle hatta domain yeni doldu uzatmadım bile isteyene adsensi ile satabilirim demem o ki. Niche de olsa kelime ve sektör önemli.
Not:İyi derecede ingilİce bilmeme rağmen