xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun hocam. Böyle insanların sonu maalesef ki gelmiyor... :) Hesapların kullanıcı adlarını paylaşmak isterseniz kapatmak için yardımcı olalım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İnstagmrada şikayet et butonu var profilinde onunla şikayet et sahte hesap diye bildir açıklamaya takipçi arttırım hilesi yaz kapatırlar direk.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
SiyahTurk adlı üyeden alıntı
Cidden bu türkiye milleti malesefki acınası durumda Adam olanlara lafım yok 3Kuruş para için yapmayacakları şey yoktur her zaman kendilerini kurnazlığa vurmayı seçerler her zaman bir **************lık hırsızlık yapmayı severler bunlar hep böyle ne diyim allah böyle şerefsizlerin binbir kere belasını versin teşekkür ederim.
Geçmiş olsun, acınızı anlıyorum lakin "Türkiye milleti malesef ki acınası durumdadır." kelimenizi yakıştıramadım. Siz nerede yaşıyorsunuz Uganda falan mı? Hem bu milletten para kazan hemde gel laf et. Kelimelerinizin nereye gittiğinin farkında değilsiniz. Bu Türk milleti diyerek şanlı geçmişi olan bu ulusa hakaret etme hakkını kim verdi?
2 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2 hesabıda şikayet ettim hocam belki bir yararı dokunur.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
Gts75
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gecmis olsun hocam. Bende şikayette bulundum umarım kapatılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sizin yaptığınız işlem 1'cisi yasal bir işlem değil adı üstünde sahte bir işlem yada havuzda biriken kişileri istemsizce beğenme ve takip etme işlemi veriyorsun
2 ci si fatura kesmemiş siniz yani iş yapıyor ama fatura kestiremiyorsunuz buda demek oluyor ki siz vergi kaçırıyorsunuz
3 2011 yılında dolandırıldım bir elektronik ürün aldım sahibinden den takaslı olarak ilk sadece paranın yarını gönderdim onun ürün gelince kendi elektronik ürünüm ve ücretin devamını gönderecektim kargo ile gelen aldığım elektronik ürün yerine bir değeri olmayan cam vazo geldi şikayet ettim şikayetim 2016 yılında kabul edil ve ağır cezada dava açıldı ancak yıl oldu 2019 ne yakalanan var ne hakkımı veren yıllardır ben davaya gitmekten bıktım mübaşir bile dediki senin işten bir şey çıkmaz niyeki dedim adam derseki dedi ben kargoyu gönderdim ailevi bir sebebten dolayı hattımı kırdım attım ancak ürünü gönderdim eğer amacım dolandırmak olsa idi ödemenin yarısını değil tamamını talep ederdim sahibinden.com üzerindeki hesabım banlanınca arkadasada ulasamadım ben ondan alacaklıyım derse bu sefer almadığın ürünün parasını ödetirler dedi :D kanun bizim düşüncelerimizden çok farklı işliyor bu yüzden yaptığınız iş peşin olsun öz olsun.