sizin yaptığınız işlem 1'cisi yasal bir işlem değil adı üstünde sahte bir işlem yada havuzda biriken kişileri istemsizce beğenme ve takip etme işlemi veriyorsun
2 ci si fatura kesmemiş siniz yani iş yapıyor ama fatura kestiremiyorsunuz buda demek oluyor ki siz vergi kaçırıyorsunuz
3 2011 yılında dolandırıldım bir elektronik ürün aldım sahibinden den takaslı olarak ilk sadece paranın yarını gönderdim onun ürün gelince kendi elektronik ürünüm ve ücretin devamını gönderecektim kargo ile gelen aldığım elektronik ürün yerine bir değeri olmayan cam vazo geldi şikayet ettim şikayetim 2016 yılında kabul edil ve ağır cezada dava açıldı ancak yıl oldu 2019 ne yakalanan var ne hakkımı veren yıllardır ben davaya gitmekten bıktım mübaşir bile dediki senin işten bir şey çıkmaz niyeki dedim adam derseki dedi ben kargoyu gönderdim ailevi bir sebebten dolayı hattımı kırdım attım ancak ürünü gönderdim eğer amacım dolandırmak olsa idi ödemenin yarısını değil tamamını talep ederdim sahibinden.com üzerindeki hesabım banlanınca arkadasada ulasamadım ben ondan alacaklıyım derse bu sefer almadığın ürünün parasını ödetirler dedi :D kanun bizim düşüncelerimizden çok farklı işliyor bu yüzden yaptığınız iş peşin olsun öz olsun.