Merhaba arkadaşlar,
Ben çok uzun zaman önce satın aldığım bir SMF Script'i ile çok büyük sorunlar yaşıyorum. Şükür bir çok problemi aştım ama özellikle aşamadığım sorun şu; KefilReg

Buna göre;

Üye olan kişiler Kefil Kodu olmadan üye olamıyor. Panel'den ne kadar da hızlı kayıt'ı aktifleştirsem de kayıt sayfasında herşeyi doldurup kefil reg'i boş bıraktığınız zaman "Geçersiz Kefil Kodu Girdiniz!" şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum. İnternette aradım araştırdım ama bir şey bulamadım.

PHP'den ya da Ajax'dan pek anlamam. Bakınıyim dedim ama yine bir şey bulamadım.
Admin panelin de KefilReg kapat seçeneği yok. Script'i kodlayan arkadaş geçen sene vefat etti.. Bana yardımcı olabilecek, bu sorunu aşmama yardım edecek PHP uzmanı bir arkadaşımız var mı? Hallederim diyene söz konusu dosyaları atiyim bi kurcalasın baksın.. Ya da siteye üye olması için epostasına davetiye kodu göndereyim panelden bi baksın.. Ya da TW ile bağlanıp dosyalarıma bi baksın..

Siteyi yeni açtık, üye toplayalım diyoruz aptal saptal şeyler çıkıyor millet üye olamadan kaçıyor.. 21 saattir uyumadım hırs yaptım düzelticem diye nafile.. Hiç bir şey yapamadım.

Not: Script'i 2011 senesinde aldım.