enerjiveguc hocam şimdi şöyle;
Oris*******'u buldum üye yapıp her üyeden 15Tl kâr alacaktım :)
14 Gün ücretsiz deneme ve tahhüt yok sözleşme vs. bir şey imzalayıp göndermedim, 14 gün boyunca deniyorsun beğendiğin zaman sözleşmeyi imzalayıp gönderiyorsun ben bir sözleşme imzalamadım, gelen ekiplere işlem yaptırmadım, 260Tl'ydi neden ödeyeyim zaten tahhüt yok diye anlaşıldı, hepsi resmi olarak kanıtlı.
Oris*******'u buldum üye yapıp her üyeden 15Tl kâr alacaktım :)
14 Gün ücretsiz deneme ve tahhüt yok sözleşme vs. bir şey imzalayıp göndermedim, 14 gün boyunca deniyorsun beğendiğin zaman sözleşmeyi imzalayıp gönderiyorsun ben bir sözleşme imzalamadım, gelen ekiplere işlem yaptırmadım, 260Tl'ydi neden ödeyeyim zaten tahhüt yok diye anlaşıldı, hepsi resmi olarak kanıtlı.
Güzel kardeşim, bak kendin diyorsun "Turknet gibi paket'i var aylık 60Tl ve her üye'den her ay 15Tl kazanacaksın ama önce senin üye olman gerekli dedi,
zaten Turknet kullanıyordum hem dedim ben 1 ay kullanırım bakarım ona göre insanlara teklif ederim diye Türk *******dan adamlar geldi o arada sohbet açıldı dedi ki bu firma'nın dedi adı sanı belli değil zaten bu bölgeye yılbaşından sonra Fiber gelecek bende işlem yapmayın o zaman dedim ve Oris *******u arayıp gelen arkadaşlara işlem yaptırmadım bilginiz olsun hesabımı kapatın dedim"
Üye olurken, bunların sözleşmelerini alıp tane tane okudun mu? Okuduysan eğer ve böyle birşey olmadığını düşünüyorsan, adamlara telefonu aç ve deki; "sözleşmenizin bilmem kaçıncı maddesine göre benim üyeliğimin iptalinden doğacak cayma bedellerini şu şu sebepten ötürü talep edemezsiniz" de kapat telefonu onlar düşünsün... Ama okumadıysan otur oku ve derim. Bu işletmeler "havadan nasıl para kazanacaklarını" iyi biliyorlar ve ona göre o sözleşmeleri hazırlıyorlar.