ozdenfurkan adlı üyeden alıntı

Şimdi paypal dısında bir soru sormak istiyorum. Stripe ile ödeme alıyorum ama direkt banka hesabıma stripetan gelmesini cok istemiyorum. Payoneer hesabım yeni onaylandı. Euro olarak aldıgım odeme payoneer euro hesabıma aktarıldıktan sonra turkiyedeki euro hesabıma ucretsiz mi çekebiliyorum? ÇokAsi

Çekebiliyorsun, payoner Dolar, Avro, Sterlin, Yen vs. gibi bir çok kuru destekliyor. Sorun Türkiye'de Avro, Dolar dışında diğer kurları destekleyen banka pek fazla yok. Örneğin bizim çalıştığımız banka Sterlin desteklemiyordu, sterlin olarak gelen para otomatik güncel kurdan TL'ye çevriliyordu kur çeviri kesintileri yapılarak tabi.

Ama Rusyadan birinden dolar olarak para aldım payonere bankadaki dolar hesabıma aynı oranda transfer aldım kesintisiz.

Payoner'i aynı banka hesabı olarakta kullanabiliyorsun. Örneğin birisi bana hesap numarası yolla dedi sorunsuz verip paranı payoneere alabilirsin. Payonerde aylıkmı yıllıkmı şimdi unuttum ücretsiz 75.000 $ 'a kadar para transferleri yapabilirsin. Bu rakamı geçince ne kadar olduğunu bilmiyorum işlem komisyonu kesiyor, buda sanırım %2 civarı olabilir.