SSL sertifikasi almadan once iyi arastirmak gerekir bazi hostlar baska yerden aldigin sertifikayi kabul etmiyor.
Godady hostunda siteleriniz varsa baska yerden alinan sertifikayi kullanamiyorsun. Cunku Cpanelde SSL sertifika yukleme bolumu yok yada ben bulamadim.
Mesela ben godadynin kendi sertifikasini satinaldim bu konuda bilgim olmadigi icin tam bosyere 685tl parayi cope attim.
Ilk once godadyden 417tl ye 2 yillik 1 site icin SSl aldim ssli kurdum ve kurmus oldugum ssl sorunsuz calisti.
Aslinda benim amacim 5 site icin SSL sertifikasi kurmakti ve tekrardan 1 tane daha 1 site icin 1 yillik 268 tl ye SSL sertifikasi
aldim ve bu almis oldugum ssl li diyer alan ismine kullanmak istiyordum ama istedigim gibi olmadi. Tabiki paket hakkinda genis bir bilgi yoktu egerki sizlerde godady den SSL sertifikasi almak isterseniz
dikkat edin goodady de 1 adet ssl aldimi o ssl li sadece ana alan isminin haricinde diyer sitelerde kullanma imkani yok.
Almis oldugum ikinci SSL sertifikasida bosa almis oldum ve sonradan 5 sitede kullanmak icin godady nin 5 adetli SSL paketini 1 yillik 486 tl ye aldim ve tum sitelere sorunsuz kurdum.
Daha onceden almis oldugum 2 adet SSL paketini sildim ve vermis oldugum 417tl ve 268tl bosa gitmis oldu.
Godady ssl paketlerini satinalirken kac site icin istiyorsaniz sayisina gore alin sonradan aldiginiz paketi baska siteye kullanma imkani yok.
Diyecegim SSL Paketi almadan once herseyi arastirip sonra satinalin derim.