TheVictim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Php İle Bir E-Ticaret Sitesi Yapıyorum Ödeme Yöntemini İse Payu Yada İyzico Olarak Yapmayı Düşünüyorum Ancak Bunları Php Ye Nasıl Entegre Ederim Bilmiyorum Araştırdım Ancak Kafamda Hayla Bir Bilgi Yok Nasıl Yapabilirim Yardım Edebilirmisiniz ?
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bildiğim kadarıyla iki siseminde php apileri mevcut , kendi sitesinden bu apilere erişebilirsin. Örnek :
https://dev.iyzipay.com/tr
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E-ticaret sitesi yapıyorum diyerek ,api entegrasyonunu nasıl yapamıyorsun kardeşim :) kodlama biliyorsan bunu gözü kapalı yapman lazım :)
Php Kodlama - Wordpress - Nft Tasarım
TheVictim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha Önce Entegre Hiç Yapmadım Ve Apilere Baktığımda İstedikleri Verileri Nasıl Göndereceğimi Bilmiyorum Ve Bir Çok Veri İstiyor Yani Kısaca Entegre İşini Anlamadım
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hemen hemen her api sağlayan sitenin bu api'nı hangi dilde kullanacaksan, nasıl kullanacağına dair döküman sayfası olur. Bir üstte iyzipay için arkadaş link vermiş. Proje php ise genelde curl, file_get_contents ile bağlanılır. Yine genelde doğru bir bağlantı kurarsanız gönderdiğiniz isteklere göre json formatta hata veya cevap döner. Bu bilgiler parse edilerek işleme koyulur. Mantık bu.
Dilerseniz bir yapmaya çalışın, hata alırsanız kodlarınız ve aldığınız hata ile sorunuzu sorun. Soru daha daraltılmış olacağından cevabı da daha net olacaktır.