ctnbckci adlı üyeden alıntı

yeni bir forumun tutması için içinin doldurulması gerekecek bence boş bir forum sitesine kimse gelipte konu açmayacaktır. Emek emek emek. çok zor bir iş oldu artık bu durum. Benimde yıllardır aklımda var bir forum sitesi ama sırf bu yüzden deneyemiyorum.


İyi bir ekip, iyi bir alan ve emek ile forum sitesi tutar. Piyasada 20 küsür webmaster sitesi var bunların bir kaçı birleşse *** ve wmaracına güçlü bir alternatif çıkar fakat herkes kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor böyle başarıya ulaşmak çok zor öncelik iyi bir ekibin olmasıdır.

Forum açıldıktan sonra 1 yıl boyunca gelir beklememekte gerekir forum işi emek ister çünkü genelde forum açanlar bir süre sonra dükkanı kapatıyor.

*** ve burada Eylül ayından bu yana 25'den fazla vBulletin lisans sattım bazıları benden satın aldıkları lisansları 1 ay geçmeden forumu kapatıp lisansları başkasına sattılar:D 1 ay diyorum bu iş gerçekten emek ve sabır istiyor.

Forumlar hiç ölmeyecek çünkü biz arama motorlarında bir şey aradığımızda karşımıza sosyal medya değil forumlar çıkıyor. Forumlar ölmedi fakat sosyal medya karşısında güç kaybetti de diyebiliriz.