-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bana bandwidthi yüksek bir CDN lazım şuan cloudflare 20$ servisini kullanıyorum ama 500K request limiti var ve her 500K request için 0.5$ alıyor, ben zaten 300K requesti 1 günde kullanıyorum. Bu fiyat aralığında request limiti yüksek olan kaliteli bir CDN servisi biliyor musunuz?
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Cloudflare bir CDN servisi değil bunu belirteyim, güvenliğin yanında CDN sunan bir yer o yüzden limitleri var boşa 20 dolar ödemeyin, BunnyCDN bakın. Ucuz ve çoğu lokasyon var. 10 dolara 2 ay gider.
Ancak Türkiyede şöyle bir durum var, son zamanlarda Türk Telekom özellikle trafiği direk almanya tarafına teslim ettiği için CDN'lerde sapıtma oluyor. Adam içeriği TR den alacağı yerde gene avrupadan aldığı oluyor şaşırmayın böyle bişey görürseniz.(Bazı IP aralıklarında özellikle var bu durum)
Sadece Türk Telekom kullananlarda oluyor bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
BunnyCDN ile ANAME kaydı üzerinden FSD / FP CDN olayı yapılabiliyor diye biliyorum. Bunu yaptığınızda zaten güvenlik için endişelenmenize gerek kalmaz. Cloudflare 'ın 500k request için 0,5$ istiyor derken tam anlamadım. Cloudflare'da böyle bir limit yok sanırım. Ücretsiz sürümünde bile sınırsız request ve sınırsız DDOS koruması var diye biliyorum. Sizin bahsettiğiniz Load Balancing veya Rate-Limiting özellikleri olabilir mi?