osidosi adlı üyeden alıntı

Aykut Backlinkcigeldi

ahaha. daha iyisini yapsın da görelim nedir ya? yaşınız kaç, çocuk falan mısınız? bir şeyi eleştirmek için o şeyin üstadı olmak gerekirse, o zaman siyaset için siyasetçi hukuk için hukukçu olmanız, bilmem ne için de bilmem ne uzmanı olmanız gerekir. kısaca, ilkokul seviyesiyle, Boş duygu sömürüsüne girmek nedir ya ahaha? zaten oraya eklemişim, ''eğer kendimi geliştirmek için denedim derseniz sorun yok'' diye, okuma/anlama özrünüz varsa, affola. bunu ben bilemem. tedavi olun.


evimkitap arkadaş forumda paylaşmış yorum istemiş, biz de yorum yaptık. evet kötü olmuş. aaaa kardeş çok iyi yapmışşın yaa helal sana, falan mı diyelim? ki zaten tema işi, tamamen kullanıcı demeyimiyle alakalı bir şey, kötü geldi ben de bunu söyledim.

Yaptığın eleştirileri çözümleriyle birlikte yazarsın ya da şuralarda şu eksikler var gidermelisiniz der eksikleri sıralarsın. Karşındaki adam uykusuz kaldım siteye emek verdim diyen birisi, bu derece sert yorumlara gerek yok. Ayrıca özürlü vs.. dediğin kısımlara değinmiyorum belli ki üslup problemin var. Ha bu şekilde insanlara özürlü, tedavi ol vs. demeye devam edersen bu forumdaki ömrün çok sürmez onu da belirteyim. İnsanlara cevap verirken saygılı olmanı tavsiye ediyorum :)