Arkadaşlar bir kaç gündür server kurma, hosting kurma ve web sitemle uğraşıyorum. Tabiiki her şeyi bilmemiz zor. WMaracında olsun başka webmaster sitelerinde olsun yardım istiyorum ancak bilenler ya susuyor ya da ufak tefek vereceği bir cevap için yine ufak tefek paralar istiyor. İşte milletçe böyle olduk ve gelişemedik. Bilgi paylaşıldıkça büyür. Bütün uğraşlarıma rağmen dün bir arkadaş yardımcı oldu. Onun da bilmediği bazı konulara ben açıklık getirdim.

Şimdi arkadaşlar, 15-25 lira ile zengin olacağını zannedenlere sesleniyorum. Bırakın bu ayakları. Ufak tefek işleri de vatan millet hayrına yapın. İşin tamamı için ücret alsanıza amenna ancak üç beş kuruşun hesabını yapmayın. Ben burada çoğuna uzak bağlantıyla yardımcı olmuşumdur. Ne kaybettim. KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN WEBMASTERLARA YARDIMCI OLUN. Foruma her geldiğinizde 1 kişiye yardımcı olsanız yeter de artar bile.

Bunu yazmamın nedeni günlerdir bir soruma cevap alamadığım için. En son arkadaşın biri sadece şu bilgiyi verdi "53 portunu açmalısın NOKTA" Peki ne kaybetti... Lütfen birbirimize yardımcı olalım.