Mrtcn adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Kurumsalda 1k paraya bütün bu entegrasyon işlerini yapıyorsun destek veriyorsun misal, forumda beleşe yaparsan 2 gün sonra bir sorunu olduğunda küfür ede ede gelir hatta şikayet konusu açar başını ağrıtırlar özellikle, iyilik yapıp denize atma döner sana ucu dokunur, ben uyarayım insanlar nankör...

---

her işe para isteyen arkadaşlarda bir yavaş olsun tuttuğunuzu öpmeyin


Hocam afedersin kendimizi yirttık bu noktalara gelebilmek icin ben 2 3 gunde bir sıfır uykuyla sonra 1 gun uyku arasi vererek proje gelistirdigimi bilirim. Sırf bu tür konular üzerinden başım ağrımasın diye bunun ticareti dahi şu an forumlarda yapmıyorum. Cünku 2 samimiyet gören kişinin gözleri hemen trink trink dolara dönüşüyor.

Hazır bilgi hazır emek hazır para böyle olmaz böyle hayat gitmez. Hadi en kralından bir proje kurup arkadasa vereyim ya sonrası? Işi bilmiyor deneye yanıla işi öğrenene kadar proje cöker öğrenir mi oğrenmez mi bu da muallak ee arastırmak okumak bu kadar zor mu?

Beyniniz sizin istediğiniz her şeyi yapar arkadaşlar beyninize hükmedin. Özgün yaratıcı olun farkindalık yaratın. Yerinizde saymayın kendinizi geliştirin. Hedefiniz olsun azminiz hirsiniz olsun. Bu forumda inanın saatler geçiren 1 kuruş kazanamayan insanlar küresel dunyayi yapilan isleri takip edip ilham alsa şu an cok baska yerlerde olurlardi.

Bu sadece 3 5 kurus icin degil genel anlamda böyle. Elon Musk, Mark zuckerberg, Tesla, einstein bla bla bu adamlar sadece zekasının ekmegini yemediler. Azmin hırsın araştırmanin okumanin ekmegini yediler. Bir baskasının gölgesinde serinlenerek hayatı yasamak istiyor bazıları.

Oysa hayatta kavrulacaksın yanacaksın oturup aglayacaksin yapamayacaksin yapamayacaksin bir noktadan sonra 1 kez de olsa başarili olacaksin alıp yürüyeceksin. Bakin mucitlere bilim insanlarına ilk deneyişte mi buluyorlar o ürünleri buluşları? Yahu bircoğu hayatında belki 38477374 kez pes edip tekrar işinin basına dönüyor. Azim ve kararlılığın onunde ne durabilir?

Hazır bilgi
Hazır gelir
Hazır hayat
Hazır proje
Hazır o
Hazır bu

Yok böyle bir hayat arkadaşlar. Düşünce kalkacaksın nasıl düştüğünu neden düştügünü sorgulayacaksin arastiracaksin yürüdüğün yolu ilmek ilmek öreceksin her başarısız oluşunuz sizi bir adım daha başarıya yaklaşıracak. Burada önemli olan tek nokta başarisizliktaki nedenlerden ders alıp farklı yöntemlere denemeye başlamak.

Hayatın da temel kurali budur. Beyin gibi kompleks bir organiniz var ve siz bunu kullanmak yerine kullananlara imreniyorsunuz? Cidden enteresan.

Ezoterik bilgileri herkes size anlatmaz arkadaşlar. Bunları siz öğreneceksiniz.

Neyse yine uzun yazmayacağım dedim yazdım :)