lostyazilim

türknetten kurtulamıyorum

12 Mesajlar 2.599 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

muhendis26 muhendis26 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makina müh.
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 53 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
yardım bekliyorum aboneliğimi kapatmıyorlar :(
selam arkadaşlar bu konuda yardım istiyorum bu lanet firmadan ben ocak 14 de internet bağlattım baglandıgı gün arıza verdi internet gitti ta gece 12 de geldi
neyse 2gün sorunsuz girdim daha sonra dsl ışıgı bir gitti abi arıza kaydı actılar gelen ilgilenen bakan muhattap hicbirşey yok ayın 29 u oldu 2 kere iptal dilekcesi gönderdim adamlar arıza kaydınız var iptal edemiyoruz diyorlar 15 gündür ne arıza giderildi ne iptal edebildim btk ya yazdım arıza kaydınız oldugu için iptal dilekcenizi işleme alamadık diye dönüş yaptılar
daha sonra bimere yazdım aradılar arıza kaydını kapatın interneti kapattırmak istiyorum dedim arıza kaydını kapattılar dün 3.kez iptal dilekcesi gönderdim

İptal dilekceme gelen mesajlar bunlar aramadılar dahi aradık görüşmemiz sonucunda iptal dilekcenizi işlemden kaldırdık diye smsler geliyor bunlardan nasıl kurtulurum 3 gün kullanamadıgım internet için 2haftadır ugrasıyorum mobil hattan hotspot yaparak giriyorum valla internete para verip giremeyen tek insanım galiba

wmaraci
reklam

ozkan06 ozkan06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 81 / 139
  • Ticaret 1, (%100)
Bu arada büyük oranda Türknet *******un altyapısını kullanıyor. Türknet in arızalarına ******* yetkilileri bakıyor. Anla sen artık. Kesinti asla türknet kaynaklı olamaz çünkü *******un alt yapısı sonuçta. Yani Türknet ucuz ve çok müşteri kapıyor diye ******* neler yapabilir diye aklıma gelmiyor değil. Yani ben Dsmarttan alıyorum buraya bağlamaya *******dan arkadaş geldi o söyledi. Hatta dedi ki *******dan arıza olursa hemen bakarız ancak...

iyikalp.com | editör

batuhan54 batuhan54 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Kimyacı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 24 / 36
  • Ticaret 11, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun bende kurtulamıyordum. İnt kullanmayın başka İnternet bağlatın kablosunu sökün atın 3 ay faturayı ödemip internetide kullanmadığınız görünce aboneliği sonlandırıyolar taahhüt olmadığı içinde ceza almıyorsunuz sadece 2 fatura ödüyorsunuz o kadar o faturalar da 1 ay şuan ki faturanız diğerinde öteki ayın bunu ödemince 1 ay sonra kullanıma kapatıyorlar zaten 2 nci geliyor onunda son ödeme tarihinden 1 ay sonra aboneliği iz kapatılıyor
muhendis26

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makina müh.
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 53 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
zaten modeme internet ışıgı bile gelmiyor suan 2haftadır internet yok sadece 2 gün kullanabildim ve 13 gündür iptal etmek için ugrasıyorum 3.dilekcemi dün gönderdim tüketici hakem heyeti gibi yerlere başvursam hızlı sonuclanırmı kullanamadıgım internete para vermek zoruma gider kolay kazanmıyoruz sonucta calısıyoruz aksamın bi saatine kadar

wmaraci
wmaraci

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
muhendis26
Ülke genelinde Turknet, Vodafone gibi işletmeler ***** altyapısından İşlem alanı kiralar/satın alır. Bunu da kendi politikalarına göre müşterilere satarlar. Değişik bir pazarlama yöntemi ile arada para kazanırlar. Hiç bir teknik mekanik yatırımları yok denecek kadar azdır. Turknet, ***** e gider ver derki, "bana bir yıl için şu kadar alan satın/kiralayın, aha bu da ödeme şartları" der ve işletim hacmine göre alanı alır, müşterilere satar. Ödeme şartlarına göre de periyodik ödeme yapar. Vatandaşta bunu "ucuz yada akıllı" bir yatırım zannederek mağdur olur.

***** in aylık verdiği 69TL lik hizmet paketini Vodafone nasıl 59TL ye satabilir? Tabi ki daha ucuza satıp sürümden kazanarak. Hizmeti veren kim? *****. Kimden alıyorsunuz bu hizmeti Vodafone dan. Arada ne var bir SIM kartlı modem. Güle güle kullanın :)
muhendis26

kişi bu mesajı beğendi.

VoltajKA VoltajKA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 109 / 185
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle modem ayarlarınızı..vs. kontrol edin.
(Modemi resetleyin ve modeme giris yaparak k.adi ve sifrenizi tekrar girin)
Her şey altyapıyla ilgili değildir kullanıcı kaynaklı ve modemle ilgili sorunlarda olabiliyor. (Hatta çevreden ağınıza saldırılar olup modeme zarar verilebiliyor)
Gelen kabloları.vs inceleyin.
Eğer sorun çözülmezse https://mobile.twitter.com/turknetdestek e yazın. (Ya da donanimhaber deki turknet destek e yazin)
Sorunun neden kaynaklandığını vs. sorun.
Eğer yeterli cevap alamazsanız iptal edeceğinizi söyleyin.
Onlar daha hızlı çözüm sunabiliyor.

Bende Turknet kullanıyorum 1,5 yılı geçti net baglandigindan itibaren daha bir sorun olmadı.
muhendis26

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makina müh.
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 53 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
VoltajKA modemi interneti aldığım gün aldım interneti kurmaya gelen elemanlar turknetin servisinden herşeyi kendileri ayarlayın gittiler turknette zaten internete baglanamadiginizi görüyoruz ******* ekiplerine haber verdik diyeli 10 gün oldu arayan yok turknet online işlemden yazdım cozmediler Facebook'tan yazıyorum arayacağız diyorlar abone no istiyorlar aramiyorlar bu sabah avukata verdim anca işyerine geldim,
En azından arayıp bilgi dahi vermiyorlar 3kez iptal dilekcesi gönderdim hala kapatmadilar aboneliği . Şu saatte hala modeme İnternet gelmiyor ayın 16sindan beri

VoltajKA VoltajKA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 109 / 185
  • Ticaret 0, (%0)
Bir kaç gün kullanıp bir anda gitmesi bana ilginç geldi. (Onun için modemden kaynaklandığını düşündüm)
Bir de söylediğim destek ekiplerine yazın bakalım. (Tavsiyem.donanimhaber deki destek ekibi - daha hızlı derseniz şuanda Emrah bey twitter da cevap veriyor)
Ek olarak kullanmadığınız netin faturasını talebiniz dogrultusunda siliyorlar.

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
muhendis26
Bölgenizde Fiber Optik Kablo döşemesi yapıldıysa ve Fiber Optik Hizmet veriliyor ise VDSL2 modem almanız gerekmektedir. VDSL modemler performans vermez.

• Üyelik 04.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makina müh.
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 53 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Zaten diyorum ki turknetin kurulum ekipleri geldi ve onlar kurdu gitti kabloları onlar çekti + onlardan 300kusur lira karşılığı aldim modemi internet bağlandığı gün . Zaten bu saate kadar olumlu olumsuz ddönüş de olmadı iptal dilekcesi verdim tam 3kez hat hala aktif ama internet yok ,avukata verdim daha fazla peşlerinde kosturamayagim yazmadigim yer kalmadı çünkü .
enerjiveguc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al