Halen arayış içerisinde iseniz GÜZEL NET tavsiye ederim. Hiç sorunsuz kullanıyorum, Destek hızlı ve kesin çözüm odaklı.
Hatta ilk Domain kaydımda başımdan geçeni kısaca anlatayım.
Domain register ederken "ücretsiz hosting hizmeti" sunduklarını ifade eden bir teklif ile karşılaştım ve onunla birlikte register ettim domaini. Hosting bilgileri geldikten sonra (mesai bitimine yakın saatlerde) wordpress kurulumu yapmak için pc den komut verip paydos ettim. Evde Guzel net ten bir uyarı maili aldım. "Disk kullanımı kotası neredeyse kendi sınıra ulaşmıştır" şeklinde. Anlam veremedim. Ertesi gün hosting panelime giriş yapınca gördüm meğer ücretsiz barındırma alanı 50MB mış. Bir ticket ile durumu bildirdim ve "50MB lık bir hostingi ücretsiz verdiğinizi hiçbir yerde belirtmemişsiniz" diye. Paketimi adam gibi 1GB pakete yükselttim. Bu hatalarından dolayı, daha sonra müşteri panelindeki hesabımda yaptığım ödemenin iadesini yaptıklarını belirten bildirim ve hesabımda da iadesini gördüm.
Güzel net iyi gidiyor şimdilik.. Sessiz sakin emin adımlarla zirveye doğru gider...