Konuya bir misalle de olsa ben de yorum yapmak istedim. Eskiden dilenci her yerde yoktu karşıma çıktığındada mümkünse geri çevirmeyip verirdim. Ama artık adım başı dilenci dolu ve bir çoğu medyadan öğrendiğimiz kadarıyla bizden kat kat zengin çıkıyor ben günlük 60 tlye çalışırken o 500 tl kazanabiliyor haliyle artık bende de her dilenciye karşı bir ön yargı oluştu çoğu zaman vermez oldum. Bu durum eminin bir çoğunuz için aynı şekildedir.

Forumdada konu buna benziyor biraz. Artık herkes en ufak şey için konu açar oldu. Aslında azıcık araştırma yapsa belki o konuyla alakalı açılmış ve çözülmüş bir çok konu bulacak. Ama işin kolayına kaçıp araştırmadan hemen konu açarak birazda çalışmaya imkanı olupta dilenen insana benziyor. Forumdaki arkadaşlarda bilgilerinin sömürüldüğünü düşünüyor olabilir.
Bazen kimse cevap yazmayınca aynı konudan bir tane daha açılıyor. Bir çok yardım sever arkadaş da bu durumdan bunalmış olmalı ki bir çok konuyu hiç okumadan görmezden gelir olmuşlar. Kimse onları bundan dolayı yargılayamaz.

Konu sahibi arkadaş alınmasın onu tenzih ederim. Ben genel olarak yorumda bulunmak istedim.